Connect with us
Program Rusalii 8 iunie Auchan, Carrefour, Mega Image, Lidl, Penny, Kaufland, Cora

Economic

Program Rusalii 8 iunie Auchan, Carrefour, Mega Image, Lidl, Penny, Kaufland, Cora

Program de Rusalii pentru supermarketuri și hypermarketuri pentru toate magazinele. Auchan, Carrefour, Mega Image, Lidl, Penny, Kaufland și Cora au astăzi în mare parte program normal. Magazinele sunt deschise conform unei zile lucrătoare normale. Excepție fac doar unele dintre ele, ce sunt specificate mai jos.

Program Rusalii Auchan, Carrefour, Mega Image, Lidl, Penny, Kaufland, Cora

Magazinul Auchan este deschis de la ora 8 la ora 22 astăzi pe 8 iunie de Rusalii și a fost deschis și pe 7 iunie cu același program de lucru.

În continuare magazinul încurajează clienții la plata cu cardul, să pastreze distanțarea socială și să cumpere doar ce le este necesar.

Program 8 iunie Carrefour și Kaufland

De Rusali magazinele Carrefour și Kaufland au program normal, mai puțin cele care se află în mall-uri care respectă programul centrului comercial. La fel ca și Auchan magazinele invită clienții la cumpărături responsabile și plata cu cardul.

Program Mega Image și LIDL

Pe 8 iunie, de Rusalii programul magazinelor Mega Image și LIDL este normal și nu este afectat de sărbătoarea legală de atazi.

Mega Image invită clienții să cumpere produse de strică necesitate, nu în cantități mari și să evite plata cu numerar.

Program Rusalii 8 iunie Cora și Penny

Magazinele Cora și-au deschis porțile la ora 08:00 și se închid la ora 22:00, programul de Rusalii este normal luni 8 iunie. Magazinele Penny au același program ca într-o zi normală de lucru.

Următoarea sărbătoare legală care va modifica programul magazinelor Auchan, Carrefour, Mega Image, Lidl, Penny, Kaufland, Cora va fi pe 15 august când este zi de sărbătoare legală 15 august — Adormirea Maicii Domnului

Toate magazinele recomandă clienților în această perioadă să evite cumpărăturile în exces și să plătească cu cardul.

Reguli pentru acces în magazinele Auchan, Carrefour, Mega Image, Lidl, Penny, Kaufland, Cora

  • Distanțarea socială de 1 metru cel puțin
  • Purtarea măștii de protecție obligatorie
  • Dezinfectarea mâinlor la intrarea în magazin
  • Cumpărături rapide pentru a petrece cât mai puțin timp în magazin

Programul magazinelor Selgros și Metro este de la ora 8 la ora 18:00, astăzi. Magazinele de bricolaj au program de Rusalii pe 8 iunie. Astfel Dedeman, Brico Depot, Leroy Merlin, Mathaus și alte magazine de profil au program normal în majoritatea localităților.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2020-06-08T16:42:00+03:00 at 16:42

    nu o sa mai poarta nimenea masti in magazine dupa data de 15 iunie ca vine caldura

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top