Connect with us
Rezultatele și tragerile loto 6/49 și restul jocurilor revin duminică, loto online în curând

Economic

Rezultatele și tragerile loto 6/49 și restul jocurilor revin duminică 21 iunie, loto online în curând

Loteria Română reia jocurile loto, duminică, 21 iunie 2020, va fi prima tragere loto după ce activitatea loteriei a fost suspendată. Astfel toți cei care au jucat în săptămâna aceasta bilete la jocurile loto pot câștiga premii. Ca de obicei acestea sunt transmise de Români TV, începând cu ora 18:15. Ce premii sunt puse la bataie, la revenirea loto, vedeți mai jos.

Loteria va fi și online, se vor putea juca biletele și pe site-ul loto.ro

Loteria Română a demarat procedura de autorizare a jocurilor 6 din 49, Joker, Noroc, Noroc plus, 5 din 40 și Super Noroc pentru a putea juca online pe site-ul loto.ro, „Norocel”, platforma unde se vor putea depune bilete online.

„În acest sens, C.N. „Loteria Română” S.A. colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea, în cel mai scurt timp posibil, a jocurilor loto online. Autoritatea pentru Digitalizarea României funcționează ca structură cu personalitate juridică în cadrul aparatului de lucru al Guvernului și în coordonarea prim-ministrului.

„Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei. Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor. Trebuie să recunoaştem faptul că, din păcate, s-a întârziat mulți ani, în raport cu nevoile şi asteptările jucătorilor şi ale evoluţiei pieţei de profil, iar lipsa de acţiune şi de luare a unor decizii la momentul potrivit îşi arată acum, mai mult ca oricând, efectele negative. În acest context, am decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, începute de managementul companiei încă dinaintea declanşării acestei situaţii de criză. Așa cum am convenit cu reprezentanții Autorității pentru Digitalizarea României, cărora doresc să le  mulţumesc şi pe această cale pentru deschiderea de care au dat dovadă încă de la început, vom implementa aceasta noua modalitate de joc, etapizat, în cel mai scurt timp posibil. În felul acesta Loteria Română va face un pas extrem de important în dezvoltarea sa viitoare.” – a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A.

„În ultima perioadă, specialiştii noştri au sprijinit modernizarea prin informatizare/digitalizare a mai multor instituţii publice, contribuind astfel la un salt calitativ al modului în care acestea operează și își desfășoară activitatea. În acest sens, colaborarea pe care o avem cu C.N. <<Loteria Română>> S.A. pentru implementarea etapizata a jocurilor loto online reprezintă un proiect important, având în vedere faptul că este vorba despre una dintre cele mai vechi instituţii româneşti, al cărei principal obiectiv este acela de a contribui la finanţarea obiectivelor de interes naţional. Suntem onoraţi că ne aducem contribuţia la implementarea unui proiect aşteptat de mulţi români, de a cărui reuşită depinde, în bună măsură, redresarea uneia dintre cele mai importante companii naţionale, după această criză pe care o traversează întreaga economie românească. Împreună cu întreaga echipă de specialişti şi colaboratori ai Autorităţii pentru Digitalizarea României, avem convingerea că acest proiect va fi încă o reuşită.” – a declarat Sabin Sărmaş, preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României.”

Rezultatele de duminica la 6/49 pot aduce premiu loto de 2.5 milioane de lei

Rezultatele loto îți pot aduce premii consistente la prima tragere loto după supendare. Sunt peste 2.5 milioane de euro în joc doar la jocul 6/49.

La Noroc reportul cumulat este de 2.13 milioane de euro, iar câștigul rezultatelor norocoase de duminica de la loto Noroc Plus 278 mii de euro.

La Joker premiul este de 7 milioane de lei, iar rezultatele loto 21 iunie 2020, la 5/40 este de peste 886 mii lei.

La Loto 6/49, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 2,5 milioane lei (peste 520.000 de euro), iar la Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2,13 milioane lei (peste 440.000 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 7 milioane lei (peste 1,46 milioane de euro), iar la Noroc Plus, la aceeași categorie, este în joc un report de peste 278.000 de lei (peste 57.600 de euro).

La Loto 5/40, la categoria I se inregistreaza un report in valoare de peste 886.400 de lei (peste 183.300 de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 114.000 lei (peste 23.600 de euro). La categoria I a jocului Super Noroc se înregistrează un report în valoare de peste 48.300 de lei.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top