Connect with us
Duminică au loc primele extrageri Loto 6/49. Cât este reportul

Economic

Duminică au loc primele extrageri Loto 6/49. Cât este reportul

Duminică 21 iunie 2020 vor avea loc primele extrageri Loto 6/49 de după pandemie. Anunțul a fost făcut chiar de Loteria Română, care a deschis deja majoritatea sediilor. Acestea au fost închise din data de 19 martie, când a început starea d eurgență în România. În tot acest timp românii au fost privați de șansele de a căștiga la loterie. Iată că acum a venit vremea să își încerce norocul din nou. Reportul este unul consistent!

Duminică au loc primele extrageri Loto 6/49. Cât este reportul

Reprezentanții Loteriei Române au anunțat că au luat toate măsurile impuse de autorități pentu a-și proteja clienții din clipa în care sediile au fost redeschise.

„În agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc”, se arată în comunicatul remis publicității de Loteria Română.

Angajații Loteriei Române sunt de asemenea protejați cu viziere, măști și dezinfectant. Aceștia vor dezinfecta periodic suprafețele din sedii și le vor pune la dispoziție clienților igienizante de mâini.

„Este un moment așteptat de toți angajații Loteriei Române și, bineînțeles, de către toți jucătorii noștri, cărora le mulțumim pentru fidelitate și încredere. (…) Indiferent de perioadele traversate, rolul social și misiunea Loteriei Române au rămas neschimbate: crearea fondurilor necesare finanțării unor proiecte de interes public național prin oferirea de jocuri sigure și responsabile”, a spus Sebastian Moga, directorul general al Loteriei Române.

La loto 6/49 reportul la Categoria 1 este de 2,5 milioane de lei, iar la Joker acest report a depășit suma de 7 milioane de lei. Primele extrageri Loto 6/49, Joker, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc vor avea loc duminică, 21 iunie și sunt așteptate cu sufletul la gură de milioane de români care nu au mai avut șansa să joace din data de 19 martie.

Premii uriașe la prima extragere de după pandemie

Iată care sunt premiile care vă așteaptă duminică, la fiecare categorie de joc:

La Loto 6/49, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 2,5 milioane lei (peste 520.000 de euro), iar la Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2,13 milioane lei (peste 440.000 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 7 milioane lei (peste 1,46 milioane de euro), iar la Noroc Plus, la aceeași categorie, este în joc un report de peste 278.000 de lei (peste 57.600 de euro).

La Loto 5/40, la categoria I se inregistreaza un report in valoare de peste 886.400 de lei (peste 183.300 de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 114.000 lei (peste 23.600 de euro). La categoria I a jocului Super Noroc se înregistrează un report în valoare de peste 48.300 de lei.

Totodată, Loteria Română amintește că tragerile efectuate pe baza lozurilor necâștigătoare „IEPURAȘUL NOROCOS”, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 18.04.2020, au fost reprogramate pentru data de 12.07.2020.

Inițial Loteria promisese că va dezvolta un sistem de joc online, însă acest plan nu s-a mai materializat. Din fericire noul val de relaxări a permis deschiderea sălilor de joc.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top