Connect with us
Românul care a contruit 1 metru de autostradă în Moldova, certat de autorități! „Este ilegal ce a făcut”

Economic

Românul care a contruit 1 metru de autostradă în Moldova, certat de autorități! „Este ilegal ce a făcut”

Românul afacerist care a construit 1 metru de autostradă în Moldova a fost certat de autorități. Primarul comunei în care a apărut prima autostradă simbolică din Moldova spune că demersul afaceristului este ilegal. De asemenea și Ministrul Transportului a reacționat și a spus că înțelege mesajul transmis, doar că ministerul pe care-l conduce face doar lucruri legale.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor: „Eu înțeleg demersul oricărui român, pentru că, într-adevăr, răbdarea a ajuns la o limită și lucrul acesta nu poate decât să ne impulsioneze și mai mult ca să accelerăm proiectele, să modificăm legislația, să facem proceduri mai simplificate. Înțeleg demersul domnului, antreprenorului din Suceava. Nu am în program să merg să văd metrul de autostradă dar repet, îi înțeleg demersul omului, noi lucrăm conform legislației.”

Ștefan Mandachi este românul care a vrut să transmită un mesaj autorităților și a contractat o firmă care să contruiască 1 metru de autostradă între Putna și Voroneț.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. Gabriel Matei

    2019-03-08T11:44:32+02:00 at 11:44

    de ce a fost certat de autoritati? raspuns simplu: omul a facut devizul detaliat pe articole de calculatie la materiale si consumabile, deci „primareii” si „eminentele cenusii” din cnadr, min.tr. si alte „comitete si comitii” vor avea o FOARTE MARE problema cu umflatul costurilor (acoperirea si mascarea spagilor si banilor pentru partid).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top