Connect with us
Rezultate BAC Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea și Gabriela Cristea. Este o surpriză pentru toată lumea

Educatie

Rezultate BAC Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea și Gabriela Cristea. Este o surpriză pentru toată lumea

Zilele acestea are loc examenul de Bacalaureat pentru mai bine de 100000 de absolvenți care au terminat clasa a XII-a. Sunt zile pline de emoții atât pentru părinți, cât și pentru absolvenți și pentru profesori.

Cele mai cunoscute prezentatoare TV au dezvăluit ce note au luat la unul dintre cele mai importante examene din viața lor.

Bianca Drăgușanu, spre exemplu, a trecut examenul BAC cu o notă foarte mare și le-a arătat prietenilor virtuali acest lucru.

Prezentatoarea TV a terminat Liceul de Informatică din Petroșani în anul 2002, atunci când a și susținut examenul.

„Am aflat şi eu că am un mare secret pe care îl ţin în super secret. Uite că de fapt secretul nu mai e secret”, a scris Bianca Drăguşanu pe pagina personală de facebook.

Bianca Drăguşanu a obţinut la Limba şi Literatura Română – oral – nota 9, la Limba şi Literatura Română – scris – nota 9, la Engleză a obţinut nota 8,50, la Matematică a luat nota 7, 20 , la Tehnica Servicii Consumatorilor a luat nota 10, iar la Educaţie Fizică – nota 10. Astfel, media cu care a luat examenul maturității a fost 8,95.

Cât despre Andreea Mantea, aceasta s-a descurcat, la rândul său, foarte bine la probele de Bacalaureat.

Gabriela Cristea a terminat Liceul de Coregrafie

Andreea Mantea a susținut examenele de Bacalaureat la grupul Școlar Sf. Pantelimon din București, în anul 2005. Prezentatoarea emisiunii „WoWbiz” a luat 8,50 la limba română scris, 5,50 la limba română oral, 8 la engleză, 7,85 la geografie, 5,70 la sociologie și 9,60 la educație fizică. Media generală a fost de 7,40.

Gabriela Cristea a dat Bacalaureatul la Liceul de Coregrafie nr.1 din București, în anul 1993. A obținut nota 8 la română scris, nota 9 la oral, la română, 8 la franceză, 10 la istorie, 9 la geografie și tot nota 9 la dans. Media generală a fost de 8,85.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Bucur Felicia

    2020-06-26T23:32:35+03:00 at 23:32

    Adevarate „modeluri de veata”!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Educatie

To Top