Connect with us
Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Ce le-a picat elevilor edu.ro

Educatie

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Ce le-a picat elevilor edu.ro

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică vor fi oferite elevilor spre rezolvare după ora 9:00. În acest moment elevii trec prin triajul epidemiologic și își ocupă locurile în sala de examen. Anul acesta examenul de Bacalaureat se desfășoară în condiții deosebite din cauza situației în care se află țara noastră. Absolvenții claselor a – XII a sunt nevoiți să susțină examenul purtând masca de protecție până vor părăsi sala. De asemenea, acestora li se va lua temperatura la intrarea în școală.

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Ce le-a picat elevilor edu.ro

În acest articol vor apărea subiectele imediat ce acestea apar pe internet dintr-o sursă oficială.

Update ora 10:49: Au apărut subiectele la  Matematică de la profilul M2.

Update ora 09:00. A început examenul! În curând vă punem la dispoziție subiectele la Matematică.

Și anul acesta elevii au avut la dispoziție mai multe modele de subiecte la matematică realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE pe care le-au putut rezolva pentru a se acomoda cu modul de examinare.

În mod oficial subiectele de la Bacalaureat 2020 Matematică vor fi publicate pe bacalaureat.edu.ro la ora 15:00. Atunci va și publicat pe același site și baremul de corectare. Ministerul Educației atrage atenția elevilor și părinților să nu cumpere așa-zisele subiecte oficiale de pe diferite site-uri care  susțin că le au pe cele oficiale.  Subiectele de la Matematică publicate deja de unele site-uri sunt false și infirmate de Ministerul Educației.

Având în vedere situația deosebită în care au fost toți elevii din România în ultimele luni, aceștia nu vor primi la Bacalaureat 2020 Matematică subiecte care să conțină materia din semestrul al doilea. Ministerul Educației va ține cont de faptul că școala s-a realizat în condiții speciale pentru toți elevii și că presiunea resimțită de aceștia a fost una uriașă. Lunând în calcul aceste aspecte, subiectele bacalaureat 2020 matematică pe care le vor primi elevii astăzi vor fi unele de dificultate medie, pentru ca cei mai mulți dintre elevi să reușească să obțină nota de trecere șase.

Afișarea rezultatelor și depunerea contestațiilor

Pe 30 iunie, se vor afișa primele rezultate, până la ora 12:00. Contestaţiile vor putea fi depuse tot în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 20:00, dar şi pe 1 iulie, între 8:00 – 12:00.

În data de 5 iulie vor fi afişate rezultatele finale după rezolvarea contestaţiilor.

O altă noutate în acest an este anonimizarea rezultatelor. Mai exact, elevii vor primi niște coduri cu ajutorul cărora se vor putea identifica atât online cât și la avizier. Pe pagina online specială, dedicată rezultatelor de la Bacalaureat 2020, vor apărea niște coduri, în loc de numele elevilor, în dreptul cărora vor fi afișate notele obținute.

Subiecte BAC 2020 Istorie si Matematica:

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Ce le-a picat elevilor edu.ro

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică și Istorie. Ce subiecte sunt publicate pe edu.ro

Subiecte Bacalaureat 2020 Istorie. Ce le-a picat elevilor în acest an edu.ro

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Educatie

To Top