Eurovision 2018: Netta Barzilai, câștigătoarea din acest an a concursului (case de pariuri)

07.05.2018
Eurovision 2018: Netta Barzilai, câștigătoarea din acest an a concursului (case de pariuri)

Casele de pariuri o dau drept favorită clară la câștigarea Eurovision 2018 pe Netta Barzilai, reprezentanta Israelului.

Astfel, Netta, care interpretează melodia Toy, are o cotă de 2.75 la câștigarea Eurovisionului, pe locul 2 clasându-se Alexander Rybak (Norvegia) cu piesa That`s how you write a song. Casele de pariuri îi acordă acestuia o cotă de 6.75 de a fi câștigătorul de anul acesta.

La mică distanță, pe locul al treilea, s-ar situa reprezentanta Estoniei, Elina Nechayeva, cu melodia La Forza, o piesă în stil pop-opera. Aceasta are o cotă de 7.

Din păcate, veștile pentru România sunt proaste. Conform caselor de pariuri, țara noastră are șanse destul de mici de a prinde top 10, aflându-se pe la sfârșitul clasamentului, cu o cotă de circa 250/300. Cu toate acestea, solista trupei este în culmea fericirii.

Cu doar câteva zile înainte de cea de-a doua semifinală a showului Eurovision, atunci când vor urca pe scenă, solista trupei The Humans, reprezentanta României, a avut parte de o surpriză impresionantă.

Cristina Caramarcu a fost cerută de soție pe blue carpet de iubitul său italian. Cei doi sunt împreună de opt ani, iar artista și-a împărțit până acum viața între București și Roma.

Rosario i-a oferit un trandafir rosu si a cerut-o de sotie pe blue carpet, în fața sutelor de jurnaliști și a celor 43 de delegații care participau la concurs.

Netta Barzilai, favorita de la Eurovision 2018

Netta Barzilai este născută în 1993 și este la prima participare la un Eurovision. Melodia ei, Toy, este un piesă în stilul dance, iar interpretarea acesteia este una extravagantă, alternând versuri cu onomatopee. Versurile vorbesc despre emancipare feminină, fiind considerată de unii fani ai concursului o piesă dedicată mișcării #MeToo.


Israel a participat de 35 ori si a câștigat concursul de 3 ori: în 1978 prin Izhar Cohen & the Alphabeta, cu piesa „A-Ba-Ni-Bi”, în 1979 prin Gali Atari & Milk and Honey, cu piesa „Hallelujah” și în 1998 prin Dana International, cu piesa „Diva”. Israel a găzduit concursul de două ori, in anul 1979, respectiv 1999.

Citește și: Reprezentantul Eurovision Muntenegru: „Nu îmi place România!”

Citește și: Eurovision 2018 – Ziua 1 – EXCLUSIV! Spania, Moldova, Norvegia mesaje speciale pentru România!