Connect with us
Acuzații grave la adresa lui Donald Trump! Ar fi hărțuit un fost model

Externe

Acuzații grave la adresa lui Donald Trump! Ar fi hărțuit un fost model

Donald Trump este una dintre cele mai excentrice apariții de pe scena politică. Aflat în plină campanie electorală pentru alegerile din 3 noiembrie, acesta primește din ce în ce mai multe acuzații care nu îl pun deloc într-o postură bună. A fost implicat, de-a lungul timpului, în multe scandaluri, însă acestea s-au înmulțit în ultima perioadă. De curând, acesta a fost acuzat de hărțuire sexuală de către un fost model care a declarat că președintele SUA ar fi agresat-o în urmă cu mai mulți ani.

Piedici în campania electorală

Alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii se vor desfășura la data de 3 noiembrie. Candidații se află acum în plină campanie electorală și printre ei se numără și actualul președinte, Donald Trump. Deși șansele acestuia la un nou mandat par să scadă, conform mai multor sondaje efectuate de specialiști, acesta este foarte încrezător și susține că nimeni nu îl poate învinge în această cursă.

În ultima vreme, imaginea publică a lui Donald Trump a fost pătată de numeroasele scandaluri în care a fost implicat. Se știe că mereu a luat parte la conflicte și chiar le-a declanșat, însă acum, acestea s-au înmulțit și nu îi aduc deloc cinste. De curând, acesta a fost acuzat că ar fi vorbit dispreţuitor despre americanii morţi în război înmormântaţi în Europa. Revista The Atlantic a scris că președintele i-ar fi numit pe americanii căzuți pe front „fraieri” și „ratați”. Acuzațiile au fost, însă, negate de Trump.

Recent, Donald Trump a fost acuzat de un fost model, Amy Dorris, că ar fi agresat-o pe femeie la New York, în timpul unui turneu US Open, în septembrie 1997, pe când aceasta avea doar 24 de ani. Ea a declarat că agresiunea a avut loc în afara toaletei de la stadion, în apropiere de tribuna privată din care invitaţii lui Donald Trump urmăreau turneul.

Femeia acuză că președintele ar fi atins-o fără voia ei, ceea ce a făcut-o să se simtă violată. Ea i-ar fi cerut lui Trump să o lase, însă fără efect: „Am fost prinsă în strânsoarea lui și nu am putut să scap de el.„Nu-i păsa deloc. Eram şocată, m-am simţit violată.”

Amy Dorris a decis să vorbească despre incident pentru a le arăta fetelor ei că nimeni nu poate să le facă ceva fără consimțământul lor. Ea ar fi intenționat să facă public acest incident și în 2016, când mai multe femei au făcut publice acuzații similare împotriva candidatului republican de atunci la președinție, dar s-a răzgândit, crezând că asta i-ar putea afecta familia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top