Connect with us
Caz cutremurător! Un bebeluș a fost ucis de câinele familiei la doar o zi de viață

Externe

Caz cutremurător! Un bebeluș a fost ucis de câinele familiei la doar o zi de viață

Situație dureroasă într-o familie din Noua Zeeleandă. Un bebeluș de doar o zi a fost ucis cu bestialitate de câinele familiei, după ce a fost lăsat nesupravegheat în prezența acestuia. Mai mult, animalul de companie ar fi încercat să îngroape copilul în grădină, însă a fost oprit de mama acestuia.

Bebelușul ucis de câinele familiei nu a putut fi salvat

În Hamilton, Noua Zeelandă, o femeie și-a pierdut bebelușul de doar o zi. Aceasta l-a lăsat pe nou-născut singur în cameră, cât să meargă până la baie. În timpul în care a lipsit, câinele familiei, un rottweiler de doi ani, s-a apropiat de copil și l-a sfâșiat de viu. Țipetele celui mic nu au fost auzite de mamă, acesta fiind mult prea fragil și lipsit de puteri.

Când s-a întors în cameră, femeia a avut parte de șocul vieții ei: copilul lipsea, motiv pentru care a mers acasă pentru a-l căuta. Când a ajuns în grădină, l-a găsit pe micuț în dinții fiarei, care încerca să-l îngroape. O vecină a surprins-o pe femeie strângându-și la piept copilul și urlând de durere. Cel mic era plin de pământ și sânge. Au fost anunțate autoritățile, însă nu s-a mai putut face nimic pentru nou-născut. Rănile i-au fost fatale.

O tragedie asemănătoare a avut loc în luna septembrie, într-o localitate în apropiere de Doncaster, Marea Britanie. Un copilaș de numai 12 zile a fost ucis de câinele familiei. Acesta se afla afară, însă a sărit gardul țarcului și a intrat în casă. Acesta s-a repezit asupra celui mic, înainte ca părinții să reacționeze și să ia măsuri. Bebelușul a fost dus la spital, iar medicii au încercat să îl salveze, însă mușcăturile au fost mult prea dure pentru trupul firav al copilului abia venit pe lume.

Atât mama micuțului, Abigail, în vârstă de 27 de ani, cât și tatăl, Stephen, 35 de ani, au fost arestați, și eliberați apoi pe cauțiune. Au fost acuzați de neglijență și omor prin imprudență. Câinele a fost eutanasiat imediat, iar specialiștii cred că acesta ar fi fost gelos pe noul membru al familiei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top