Connect with us
Crimă îngrozitoare! Și-a ucis bebelușul și l-a aruncat în râu

Externe

Crimă îngrozitoare! Și-a ucis bebelușul și l-a aruncat în râu

Abuzurile asupra copiilor continuă, iar acestea vin chiar din partea părinților și din motive ireal de penibile. De curând, o altă crimă odioasă a avut loc. Doi părinți și-au omorât copilul din cauza faptului că plângea prea tare și l-au aruncat în râu, pentru a ascunde crima, după ce timp de trei zile au stat cu cadavrul micuțului în casă.

Cum și-au omorât bebelușul cei doi monștri

O situație incredibilă a avut loc în Rusia. Crima îngrozitoare a avut loc în orașul Chelyabinsk pe 17 octombrie.  Un bărbat în vârstă de 29 de ani și-a omorât propriul copil în vârstă de doar 7 luni. Yevgeniy Gavrilov a venit acasă sub influența alcoolului, iar din acest motiv, s-a răsturnat peste patul micuţului şi l-a rupt. În urma incidentului, copilaşul a început să plângă, iar acest fapt l-a scos din sărite pe om.

Bărbatul a început să îl lovească pe cel mic în mod repetat, în special în zona capului, ceea ce i-a provocat decesul. Timp de trei zile, trupul neînsuflețit al celui mic a stat în casă, în prezența părinților lui. Mai apoi, mama micuțului, Tatiana Pupishina și iubitul ei au decis să pună cadavrul într-un sac de plastic și să-l arunce în râul Miass, aflat în cealaltă parte a orașului. Criminalii au pus în sac mai multe pietre, pentru ca acesta să fie greu și să se asigure că ajunge la fund și nu se va ridica la suprafață. Mai mult, pentru a ascunde orice urmă, au adunat toate hainele copilului, pe care le-au îndesat într-un alt sac de plastic și le-au aruncat apoi în același râu.

Tot atunci, femeia în vârstă de 24 de ani a sunat la poliție, pe motiv că cel mic a fost răpit. După mai multe declarații contradictorii, polițiștii au realizat că ceva nu este în regulă. În urma perechezițiilor și a interogărilor, a-a aflat adevărul. Femeia i-a condus pe oamenii legii în locul în care au aruncat sacii. Pupishina și Gavrilov sunt acum acuzați de uciderea celui mic, fiind reținuți pentru mai multe declarații. Investigațiile continuă în acest moment, pentru a se descoperi mai multe detalii.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top