Connect with us
Povestea incredibilă a bărbatului care a divorțat de soție și s-a căsătorit cu soacra

Externe

Povestea incredibilă a bărbatului care a divorțat de soție și s-a căsătorit cu soacra

S-a căsătorit cu soacra. Un bărbat a divorțat de soție, după mulți ani de căsnicie, și s-a căsătorit cu soacra lui. Această poveste bate orice scenariu de film. Bărbatul s-a despărțit de soție după 8 ani de relație, și s-a cuplat imediat cu soacra lui, cu care s-a și căsătorit.

A divorțat de soție și s-a căsătorit cu soacra

S-a căsătorit cu soacra. Povestea este reală. După 8 ani de căsnicie, bărbatul a divorțat de soție și s-a cuplat cu soacra lui. Când crezi că le-ai văzut ori auzit pe toate, mai primești o lovitură. Ba mai mult, în 2007 cei doi au decis să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Sunt împreună de 31 de ani.

Protagoniștii sunt Clive și Brenda. Ei trăiesc o poveste de dragoste care a fost intens judecată și contestată. Inițial, Clive a fost căsătorit cu fiica Brendei pe care o cheamă Irene. Clive și Irene s-au căsătorit în 1977 și au făcut două fiice Sarah și Tanya. Neînțelegerile au început să devină tot mai dese, iar în 1985, cei doi au divorțat. Patru ani mai târziu, Clive și Brenda – fosta soacră, au început să se întâlnească în secret.

„Ne-am îndrăgostit. Într-o noapte, m-a luat la băut și am ajuns să ne sărutăm”, a declarat femeia.

Povestea lor de dragoste a continuat, iar cei doi și-au propus să se căsătorească în 1997. La câteva zile după ce s-au aflat intențiile lor, Clive a fost arestat și tras la răspundere, din cauza că legea nu permitea astfel de căsătorii. El a fost avertizat că, dacă va continua, riscă să petreacă șapte ani în închisoare.

I-au lăsat să se căsătorească

Abia după 10 ani, o instanță europeană a decis că interzicerea căsătoriei socrilor constituia o încălcare a drepturilor omului. Astfel că, cei doi au primit undă verde și și-au unit destinele, așa cum își doreau, pe 17 martie 2007.

„Îmi amintesc când am auzit știrile la televizor, în septembrie 2005”, a spus Clive.

În sfârșit, cei doi au devenit soț și soție la registratura Warrington – același loc în care Clive se căsătorise cu Irene – fiica Brendei, în urmă cu 30 de ani.

Familiile celor doi nu au participat la oficierea căsătoriei, pentru că nu au fost niciodată de acord cu relația dintre cei doi. Chiar și așa, Brenda și Clive au declarat că tot ce a contat pentru ei a fost că sunt împreună.

Împreună de 31 de ani

Acum, după 31 de ani de relație, și 13 ani de căsnicie, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Brenda spune că soțul ei este un domn și are multă grijă de ea. Ea a declarat că sunt împreună 24/7 și că trăiește un miracol.

Pe de altă parte, soțul ei și fostul ei ginere a declarat că această căsătorie l-a schimbat total și că se simte diferit de cum era înainte.

Clive și Brenda trăiesc în continuare una dintre cele mai emoționante povești de dragoste. Brenda la 77 de ani declară că: ,,Cleve este un domn și are grijă de mine. Suntem împreună 24/7 și este un miracol.”, potrivit mirror.co.uk.

În interviul acordat pentru mirror.co.uk, Brenda nu a precizat ce părere a avut fiica ei, și nepoatele, despre această relație/căsnicie.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top