Connect with us
Prințul Harry lansează primul proiect după renunțarea la titulatura regală

Externe

Prințul Harry lansează primul proiect după renunțarea la titulatura regală

De mai bine de trei luni, prințul Harry s-a retras din casa regală. El a recurs la acest gest pentru a duce un alt mod de viață alături de soția sa Meghan Markle și fiul lor Archie. După ce a lăsat în urmă îndatoririle sale oficiale, Harry și-a început cariera profesională pe cont propriu și a lansat primul proiect personal. Este vorba de un proiect la care lucrează de trei ani, ce aparține domeniului medical.

Prințul Harry lansează primul proiect după renunțarea la titulatura regală

Prințul Harry a lucrat în armată timp de 10 ani, iar acțiunile sale în această direcție reprezintă continurea jurământului său. El a promis, după retragerea din acest domeniu, că-și va sprijini colegii.

Proiectul se numește HeadFit și este destinat militarilor britanici. Este o platformă online, pe care aceștia o pot accesa dacă au nevoie de îngrijire specializată privind problemele de sănătate mintală. De altfel, prin acest proiect, Harry îi încurajează pe cei din armată să se preocupe de starea lor psihică la fel cum o fac și în cazul celei fizice. Prințul și-a exprimat inițiativa printr-o înregistrare video.

„Astăzi vorbim despre fitness, dar nu despre cât de repede poți să alergi sau de greutatea pe care poți să o ridici. Vorbim despre fitness-ul mintal, despre putere și rezistență. Nu decât când porți uniforma, ci pentru toată viața ta. Dacă vrei să ai putere și sănătate, trebuie să îți antrenezi mintea și corpul pentru a face parte dintr-un întreg.  Dar vrei să ai o bună formă mintală? Gândeşte-te la ce poţi face pentru a-ţi descătuşa potenţialul şi a fi la cel mai înalt nivel.”, a zis acesta.

Tot în această zonă, prințul Harry a înființat în 2014 Invictus Games. Este vorba de o competiție sportivă, dedicată veteranilor de război răniţi şi cu handicap. Ediţia de anul acesta trebuia să aibă loc în luna mai, în Olanda. A fost,însă, anulată din cauza pandemiei.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top