Connect with us
Prințul Harry și Meghan Markle s-au despărțit oficial de corona regală! Au achitat toate datoriile

Externe

Prințul Harry și Meghan Markle s-au despărțit oficial de corona regală! Au achitat toate datoriile

Prințul Harry și Meghan Markle s-au despărțit oficial de corona regală. Aceștia au achitat datoriile în valoare de 2,4 milioane de lire sterline pentru Frogmore Cottage, acest lucru însemnând că nu vor mai putea revnei asupra deciziei de a părăsi familia regală. Cei doi sunt definitiv pe cont propriu acum.

Nu mai există cale de întoarcere pentru Prințul Harry și Meghan Markle

Potrivit dailymail.co.uk, prințul și Meghan au scăpat într-un final de orice legătură oficială cu coroana regală odată ce și-au achitat datoria de aproximativ 3 milioane de dolari. Aceștia au fost bani publici pe care cei doi i-au folosit pentru a-și amenaja celebra Forgmore Cottage, fiind o sumă extrem de controversată de-a lungul timpului. Banii ar fi trebuit să fie rambursați în aproximativ 11 ani cu orată de 18.000 de lire sterline pe lună. O afacere care practic îi ținea legați de familia regală și poporul britanic și care îi împiedica să își urmeze drumul pe care l-au ales ca și cuplu.

Renovarea Frogmore Cottage a fost extrem de controversată și criticată de majoritatea britanicilor, având în vedere că s-a făcut din bani publici. Sir Geoffrey Clifton-Brown, vicepreședinte al comisiei de conturi publice a Parlamentului, a făcut recent declarații cu privire la banii împrumutați de prințul Harry și Meghan Markle de la poporul britanic:

„În mod clar, oricine a împrumutat numerarul contribuabililor trebuie să îl ramburseze cât mai repede posibil. 2,4 milioane de lire sterline sunt foarte mult și, chiar dacă ați rambursa 250.000 de lire sterline pe an, ar dura încă un deceniu.”

Anunțul că cei doi și-au achitat integral datoria a fost făcut de un purtător de cuvânt al cuplului și vine la numai câteva zile după ce au anunțat  o colaborare de mare amploare cu Netflix. Producția la care momentan se lucrează ar fi estimată la o valoare de 75 de milioane de dolari.

Surse apropiate celor doi soți susțin că ei au decis să nu mai primească nici măcar bani de la prințul Charles. Purtătorul de cuvânt a ținut să menționeze că Frogmore Cottage va rămâne reședința celor doi din Marea Britanie, subliniind că ducii de Sussex vor continua să folosească proprietatea pentru care acum vor continua să plătească o chirie a cărei valoare nu a fost divulgată momentan.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top