Connect with us
Un dezertor nord-coreean a declarat: 99% șanse pentru Kim Jong Un să fie mort

Externe

Un dezertor nord-coreean a declarat: 99% șanse pentru Kim Jong Un să fie mort

În ultima vreme se tot vorbește despre presupusa moarte a lui Kim Jong Un. Deși oficial nu se spune nimic pentru a nu stârni vâlvă la nivel international, voci din interior spun că ar fi adevărat. Află din rândurile de mai jos dacă dezertorul nord-coreean are un răspuns clar.

Un dezertor nord-coreean a declarat: 99% șanse pentru Kim Jong Un să fie mort

Un dezertor nord-coreean susține cu tărie că este sigur 99% că dictatorul nord-coreean este mort. De asemenea, acesta susține că oficialii de la Phenian vor face anunțul în cursul acestui weekend. Liderul comunist al Coreei de Nord nu a mai fost văzut de la începutul lunii aprilie, conform Mediafax.

Ji Seong-ho crede că autoritățile nord-coreene vor face marele anunț în acest weekend. Acesta susține că știe din surse sigure că dictatorul a murit ca urmare a unei operații la inimă.

Autoritățile statului comunist nu au făcut acest lucru public deoarece sunt prinse într-un joc al puterii. Mai multe persoane vor să îi ia locul dictatorului, iar presa vorbește despre sora cea mică a acestuia ca având cele mai mari șanse.

Totuși informațiile oferite de dezertor sunt dificil de verificat. În această țară cu regim închis, cei care discută despre conducători au șanse să fie închiși.

Presa are mai multe variante

Zvonurile despre eventuale probleme de sănătate ale lui Kim Jong Un au apărut după ce a lipsit de la ceremoniile dedicate bunicului său. De la această sărbătoare nu lipsește niciun cetățean.

Atunci presa a început să vorbească despre o operație la inimă în urma căreia dictatorul ori a murit, ori este în comă. Coreea de Sud și Statele Unite susțin că știu ce se întâmplă cu dictatorul, dar refuză să ofere informații. Imagini din satelit ar da impresia că acesta s-a retras în estul țării pentru a se proteja de coronavirus.

Dictatorul are un risc ridicat de infectare cu coronavirus datorită bolilor precum obezitatea, diabetul și guta. Oficialii nord-coreeni nu oferă dovezi clare legate de starea dictatorului. Aceștia au publicat 2 scrisori și un document oficial care sunt semnate de dictator și sunt datate în ultima săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top