Connect with us
Cum o cheamă, de fapt, pe Dana Budeanu. De ce vrea să-și țină numele de familie ascuns

Vedete

Cum o cheamă, de fapt, pe Dana Budeanu. De ce vrea să-și țină numele de familie ascuns

Pentru cei care nu știau, tatăl Danei Budeanu este un fost asociat al unei firme în care de numele său este legată o dare de mită. În acel raport apar mai multe companii de energie la nivel global.

Cum o cheamă, de fapt, pe Dana Budeanu. De ce vrea să-și țină numele de familie ascuns

Firmele la care operează Dana Budeanu au aceeași adresă ca ale tatălui său, Adrian Guțilă. Datorită afacerilor „dubioase” pe care le are tatăl său, Dana a hotărât să renunțe complet la numele de fată – Guțilă și să rămână cu cel al fostului soț – Radu Budeanu. Aceștia au divorțat de multă vreme.

Firmele care au făcut afaceri cu Irakul se numără Rompetrol, Bulf Oil, Hash Ro Shipping Oil SRL care au cumpărat țiței irakian. Alte firme care au livrat echipamente și au prestat servicii în acest domeniu sunt Upetrom 1 Mai Ploiești, UPET Târgoviște, PCC Sterom Câmpina, Romtek Special Industries, Petrotub Român, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex, scrie publicația newsweek.ro

Dana Budeanu și-a câștigat „faima” datorită emisiunii „Verdict cu Dana Budeanu” unde comenta ținutele vedetelor. A devenit faimoasă prin critica vehemență a vedetelor și a altor persoane publice din România.

PRO TV a renunțat la finalul lunii octombrie la colaborarea cu aceasta. Acum ceva timp, Dana Budeanu era editoarea unei rubrici de „Bine/Prost îmbrăcate” a unei reviste de paparazzi.

La acea vreme era declarată stilist de către acea revistă, iar cititorii nu știau că este soția fondatorului CanCan și Ciao. După câțiva ani, aceasta a scris o carte „Manual de stil” care potrivit ele.ro este plagiată după cartea stilistei britanice Nina Garcia și jurat în emisiunea Project Runway.

Acum Dana Budeanu publică videoclipuri pe canalul său de Youtube unde critică diverse persoane și evenimente din țara noastră. Părerile sale clar „țintite” au supărat multe persoane atât unele publice, cât și oameni simpli din popor.

5 Comments

5 Comments

 1. Sorin Manda

  2020-05-04T09:09:58+03:00 at 9:09

  Dana Budeanu este o impostoare promovata de PSD
  Pacat ca mai foloseste numele Budeanu care este respectat in presa romaneasca si nu se asociaza cu insulte ,vorbe triviale si agramate .
  Actuala doamna Budeanu nu numai ca este frumoasa dar este extrem de discreta .

  Sarmana Fosta doamna Budeanu …are si ea audienta la o parte din public cu acelesi non valori

 2. Eu

  2020-05-03T00:02:30+03:00 at 0:02

  Am avut impresia că citesc un articol tradus, prost, de Google…am crezut că Dana a ajuns și în gura „străinezilor”, asta până am văzut numele autoarei.

 3. All

  2020-05-02T12:05:32+03:00 at 12:05

  Articol scris la comandă. Rusinica vouă!!!

 4. Laura Croitoru

  2020-05-01T18:58:41+03:00 at 18:58

  O,extraordinar!Ce interesant!Si nu va convine vouă ca-i critica pe cei pe care ii adulați voi.Stiti voi care-i motivul “datorită”(din cauza este corect)căruia a renunțat la numele tatălui?Aruncati așa niște bârfe,fără nici o dovada,fără ceva concret doar ca sa induceți ideea unei culpe.Ce mizerabil!

  • Victor

   2020-05-16T19:22:29+03:00 at 19:22

   Păi…că să spui mai mult in-tru apărarea ei, spune-ne tu de de a renunțat la un nume pătat…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top