Connect with us
Un român de 27 ani din Italia s-a sinucis: află motivul din spate

Externe

Un român de 27 ani din Italia s-a sinucis: află motivul din spate

În Italia a avut loc o tragedie. Un român de 27 ani s-a sinucis în regiunea Silvi Marina, din regiunea Abruzzo, conform Il Messaggero. Acesta a făcut acest gest disperat din cauza unui lucru care i s-a întâmplat recent. Află mai multe detalii din rândurile următoare.

Un român de 27 ani din Italia s-a sinucis: află motivul din spate

Tânărul s-a sinucis și a lăsat un bilet de adio pentru familie. Pe bilet scria simplu:

„Iertați-mă!”

Acesta a fost singurul cuvânt pe care l-a scris pe biletul pe care l-a lăsat pe masa din bucătărie. Prietenii tânărului au declarat că tânărul a recurs la acest gest extrem pentru că nu mai avea un loc de muncă. Înainte de coronavirus, românul lucra ca ospătar la un hotel.

Când măsurile de restricție s-au relaxat, acesta nu a mai fost chemat la muncă și a decis să renunțe la viață. Nu mai avea niciun venit. Firma a fost nevoită să reducă personalul din cauza pandemiei de coronavirus și de aceea nu l-a mai chemat pe Leonard. Aceștia au declarat:

„A fost un om bun, poate prea bun. Toată lumea din Silvi îl știa ca un băiat amabil. Pentru el locul ăla de muncă era foarte important. Când a aflat că nu va mai lucra din cauza reducerii de personal, toată lumea s-a prăbușit în jurul lui.”

De menționat este că Leonard Constantin se despărțise recent de prietena lui. Poate și acest lucru a contribuit la depresia care l-a determinat să renunțe la speranță și să își dorească moartea. A fost găsit spânzurat în scara blocului unde locuia.

Funeraliile lui Leonard Constantin G. au avut loc sâmbătă în parohia Santo Stefano. Acesta a fost înmormântat la Silvi Marina după ce a primit slujba religioasă celebrată de Don Gastone, la Casa Funerară Pianacce.

Ce părere aveți despre această știre?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top