Un român de 27 ani din Italia s-a sinucis: află motivul din spate

01.06.2020
Un român de 27 ani din Italia s-a sinucis: află motivul din spate

În Italia a avut loc o tragedie. Un român de 27 ani s-a sinucis în regiunea Silvi Marina, din regiunea Abruzzo, conform Il Messaggero. Acesta a făcut acest gest disperat din cauza unui lucru care i s-a întâmplat recent. Află mai multe detalii din rândurile următoare.

Un român de 27 ani din Italia s-a sinucis: află motivul din spate

Tânărul s-a sinucis și a lăsat un bilet de adio pentru familie. Pe bilet scria simplu:

„Iertați-mă!”

Acesta a fost singurul cuvânt pe care l-a scris pe biletul pe care l-a lăsat pe masa din bucătărie. Prietenii tânărului au declarat că tânărul a recurs la acest gest extrem pentru că nu mai avea un loc de muncă. Înainte de coronavirus, românul lucra ca ospătar la un hotel.

Când măsurile de restricție s-au relaxat, acesta nu a mai fost chemat la muncă și a decis să renunțe la viață. Nu mai avea niciun venit. Firma a fost nevoită să reducă personalul din cauza pandemiei de coronavirus și de aceea nu l-a mai chemat pe Leonard. Aceștia au declarat:

„A fost un om bun, poate prea bun. Toată lumea din Silvi îl știa ca un băiat amabil. Pentru el locul ăla de muncă era foarte important. Când a aflat că nu va mai lucra din cauza reducerii de personal, toată lumea s-a prăbușit în jurul lui.”

De menționat este că Leonard Constantin se despărțise recent de prietena lui. Poate și acest lucru a contribuit la depresia care l-a determinat să renunțe la speranță și să își dorească moartea. A fost găsit spânzurat în scara blocului unde locuia.

Funeraliile lui Leonard Constantin G. au avut loc sâmbătă în parohia Santo Stefano. Acesta a fost înmormântat la Silvi Marina după ce a primit slujba religioasă celebrată de Don Gastone, la Casa Funerară Pianacce.

Ce părere aveți despre această știre?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *