Connect with us
Un român și-a omorât soția în Germania: „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”

Externe

Un român și-a omorât soția în Germania: „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”

Un român plecat în Germania și-a omorât soția cu 18 lovituri de cuțit la finalul anului trecut. Bărbatul are 41 ani și locuia în Bonn cu soția sa. După ce aceasta i-a spus că nu va pleca de Crăciun cu el înapoi în România, soțul și-a pierdut controlul, conform Express.de.

Un român și-a omorât soția în Germania: „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”

Soțul și-a ucis soția într-un acces de furie după ce a aflat că aceasta are un amant cu care preferă să rămână în Germania decât să plece acasă, cu el, de sărbători.

Aceștia erau căsătoriți de 8 ani și locuiau în Germania, la Waldbrol unde au trait fericiți pentru o perioadă bună. De fapt, voiau să meargă la o clinică de fertilizare după ce soția a aflat că nu putea rămâne însărcinată în mod natural.

Toate planurile lor s-au terminat după ce soția, în vârstă de 28 ani s-a îndrăgostit de un coleg de muncă al soțului ei și își dorea să divorțeze. Anchetatorii din Bonn au informat că bărbatul de 41 ani, de profesie instalator, și-ar fi ucis soția în data de 26 noiembrie 2019 cu 18 lovituri de cuțit în gât. Acesta și-a recunoscut crima.

Bunica acestuia care locuia tot cu ei în Germania a sunat la urgențe când l-a văzut plin de sânge. Femeia a fost dusă la spital unde a mai trăit câteva ore. Ulterior bărbatul a fost arestat pentru crimă calificată.

Avocatul românului a declarat că soțul a trăit un coșmar în zilele dinaintea crimei odată ce soția i-a spus că are un amant și că îl va părăsi. Ajunseseră să se certe în fiecare zi. Cu o zi înainte de crimă, soția i-ar fi spus că nu se întoarce cu el în țară pentru sărbătorile de iarnă. S-au certat monstruos, iar soția i-ar fi aruncat vorbe grele.

Românul a declarat în fața instanței:

„Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă.”

După această ceartă, acesta a încercat să se sinucidă și a intrat cu mașina într-un copac, dar a scăpat nevătămat. Acasă i-a spus soției ce a făcut și s-au certat iarăși. Scandalul s-a încheiat într-o baltă de sânge.

Acesta a declarat în fața instanței:

„Am luat apoi cuțitul pe care îl aveam întotdeauna în dormitor și am înjunghiat-o. Nu mai aveam niciun control. Aceste fapte mă vor urmări mereu și voi regreta gestul toată viața mea.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top