Connect with us
Cine este câștigătorul premiului la categoria I de la Loto 6/49

Știri

Cine este câștigătorul premiului la categoria I de la Loto 6/49

Marele câștigător al premiului de 2 milioane de euro de la Loto 6/49 și-a ridicat câștigul, a anunțat Loteria Română.

Bărbatul a pus mâna pe marele pot de la categoria I al popularului joc, la tragerea din data de 19 iulie. Reprezentanții Loteriei au anunțat pe pagina de Facebook de unde este câștigătorul și cum a reușit să obțină premiul impresionant.

„Câștigătorul premiului de categoria I obținut la tragerea Loto 6/49 din data de 19 IULIE, și-a ridicat astăzi câștigul

“Niciodata nu e prea târziu. Jucați cu încredere, șansa e de partea voastră!” – este mesajul pe care câștigătorul îl transmite jucătorilor

În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 19 iulie.

Posesorul biletului norocos este din Toplița, are în jur de 50 de ani și este un jucător constant la Loto 6/49, încă de la lansarea jocului.

Joacă mereu aceeași variantă iar numerele au, după cum ne-a declarat, semnificație personală. A aflat că este marele câștigător, a doua zi după tragere, când a văzut numerele câștigatoare.

Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea”, a transmis Loteria Română.

Câte câștiguri s-au înregistrat în acest an la Loto 6/49

Premiul de categoria I la Loto 6/49, în valoare de circa 9,722 milioane lei (peste 2 milioane de euro), a fost câştigat la extragerea de joi, 19 iulie, cu un bilet de numai 7,30 lei. Până la această dată, este cel mai mare premiu câştigat în 2018 la acest joc.

Acesta este cel de-al patrulea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6 din 49. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat în data de 15 aprilie 2018 şi a fost în valoare de 1,375 milioane lei.

În prezent, la categoria I a jocului Joker se înregistrează cel mai mare report din istoria acestui joc: aproximativ 20,47 milioane lei (peste 4,39 milioane de euro), iar următoarea tragere are loc joi, 26 iulie.

În primul semestru din acest an, Loteria Română a acordat peste 3,53 milioane de câştiguri, în valoare totală de peste 108,57 milioane de euro.

Citește și: Rezultate Loto 22 iulie

2 Comments

2 Comments

  1. Mary

    2018-07-25T01:42:11+03:00 at 1:42

    Vrăjeală..banii tot intre voi ai dați,nicidecum la jucătorii de rand.Sunte-ti niste escroci.Mereu inversați si suciți numerele alea in așa fel sa iasă cat mai putini câștigători iar câștigurile mari le mușamalizați sa ajungă tot la voi. Ce credeți ca împărățiți lumea daca va faceți vile si va luați bolizi pe banii la amărâți care muncesc pe brânci si joaca la loto ca niste naivi crezând in măgăria aia a voastră de suflanta…..stați liniștiți ca mai devreme sau mai târziu tot la 2 metri va duceți toți..cu tot cu suflanta si cu banii! Țineți reportul ala la cat 1 la joker sa atrageți mereu cat mai multi jucatori… I-a nu mai programați voi panarama aia de suflanta sa vedeți ca in maxim 1-2 extrageri se câștiga premiul la joker si nu de unul singur,chiar de mai multi jucători.

  2. Suflanta loto controlata

    2018-07-24T17:19:45+03:00 at 17:19

    Minciuni , hotilor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top