Connect with us
Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 11-17 mai 2019. Venus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Racului.

Știri

Horoscop Urania 16 – 22 martie 2019 – Soarele intră în zodia Berbec și aduce schimbări pentru 8 zodii

Berbec

Între 16 și începutul zilei de 17 martie, chestiunile de ordin casnic, familial sau privitoare la carieră și statut public vor căpăta nuanța acută de urgență. Chiar și fleacurilor cotidiene li se va da importanță.

Între 17 martie, după ora 2.57, și noaptea de 19 martie, dorință de a trăi din plin bucuriile vieții. Momente de orgoliu și vanitate personală ori de câte ori va fi vorba de afirmarea calităților personale în plan artistic, interpretativ sau sportiv (dacă sunt profesioniști).

Părinții ar putea fi obligați să adopte o atitudine autoritară. Între 19 martie, după ora 3.42, și noaptea de 21 martie, concentrare pe chestiunile de sănătate: abordarea terapiilor “blânde”, adoptarea unui regim de viață cât mai sănătos.

Obligații de serviciu care presupun concentrare pe activitatea curentă la locul de muncă, program încărcat și nevoia de a se înarma cu răbdare, atenție și îngăduință față de rutină. La sfârșitul zilei de 20 martie, mai precis la ora 23.59, Soarele va intra în zodia Berbecului, ceea ce, pentru acești nativi, reprezintă un real eveniment astrologic. Soarele le va da nativilor, pentru aproximativ o lună de acum încolo, energie, putere, rezistență fizică și reacții pozitive la toate tipurile de solicitări.

Cu excepția celor care suferă de boli costisitoare energetic, Berbecii ar trebui să fie optimiști și în bună formă fizică și psihică. Între 21 martie, după ora 3.28, și 22 martie, relațiile parteneriale vor fi neconcludente, făcându-i pe nativi să oscileze între mai multe soluții și punându-i în dificultatea de a nu putea lua o hotărâre. Această stare poate fi resimțită mai solicitant de unele personae, din cauza efectului pe care îl va avea asupra lor Luna Plină în Balanță, care va avea loc în zorii zilei de 21 martie. Posibil mesaj de la Kiron, care vizează o chestiune importantă de stil de viață ori de destin.

Taur

Între 16 și începutul zilei de 17 martie, concentrare pe subiecte care impun atenție la detalii, răbdare, efort de memorizare, acumulare de informații, însușirea unui volum (mai) mare de cunoștințe.

Unele persoane născute în acest semn zodiacal, mai ales dacă sunt elevi, adolescenți, ar putea fi puse în situația de a se hotărî cu privire la direcția de formare profesională spre care să se îndrepte prin școlarizare, preocupări, studiu; decizii cu rol important pentru viitorul lor. Disponibilitate restrânsă față de conversațiile care nu aduc spor de cunoaștere și îi fac să-și piardă timpul cu fleacuri.

Între 17 martie, după ora 2.57, și noaptea de 19 martie, grija familiei din care provin le fură, uneori, somnul, mai ales dacă vor ajunge la concluzia că e nevoie să-și asume sarcini dificile care impun vigoare mentală și combativitate pentru a le duce la bun sfârșit.

Posibile nemulțumiri, stres sau ipostaze incomode în viața publică și în împrejurările majore pe care le presupune funcția și răspunderea pe care le au, mai ales dacă sunt în preajma vârstei de 33 sau 41/42 de ani. Între 19 martie, după ora 3.42, și noaptea de 21 martie, responsabilitate și seriozitate în abordarea chestiunilor sentimentale.

Consecvență în aplicarea unui proiect pedagogic și educativ în relația părinților cu copiii. Efort de maturizare și aprofundare a proiectelor artistice sau interpretative.

La sfârșitul zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, pentru o lună de acum încolo, va pune într-o ecuație delicată latura cerebrală (fiziologie și mecanisme de gândire care, uneori, par a da în ”clocot”; de exemplu, în preajma zilei de 21 martie, când va avea loc Luna Plină în Balanță).

Între 21 martie, după ora 3.28, și 22 martie, momente de descumpănire pe fondul unor evenimente al căror rost nu-l cunosc și al căror posibil final nu-l intuiesc, motivațiile reale fiind, deocamdată, ascunse. 

Gemeni

Între 16 și începutul zilei de 17 martie, revine nevoia de a restrânge, reevalua sau reeșalona cheltuielile pe fondul unei indisponibilități bănești sau a unor venituri care întârzie să se concretizeze.

Între 17 martie, după ora 2.57, și noaptea de 19 martie, dorința de a impresiona publicul în fața căruia evoluează un nativ (ședință, conferință, întruniri profesionale).

Gemenii își vor face adevărate strategii de comunicare pentru a se afirma, mai ales dacă sunt tineri și dornici de afirmare. Situații speciale în contextul unei călătorii/deplasări: experiențe, ”aventuri”, întâlniri neașteptate. Șanse reale în contextul unor examene, mai ales dacă își pot ține emoțiile sub control.

Între 19 martie, după ora 3.42, și noaptea de 21 martie, Gemenii nu vor avea chef să-și piardă timpul cu chestiuni domestice când datoria sau interesul lor major îi solicită în plan social.

Oportunitatea de a revizui un proiect profesional, în funcție de informațiile care aduc detalii și precizări de care trebuie să țină cont. La sfârșitul zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, timp de o lună de acum încolo, își va exercita influența asupra relațiilor nativilor cu persoanele apropiate lor prin scopuri și activități comune (altele decât cele de afaceri).

La sfârșitul săptămânii, pot apărea și primele avertismente din partea ”profesorului Kiron”, după cum, în preajma zilei de 21 martie, când va avea loc Luna Plină în Balanță, pot apărea tulburări de comunicare și percepție, care vor stârni sentimente contradictorii în sufletul Gemenilor.

Între 21 martie, după ora 3.28, și 22 martie, relaxare mentală, disponibilitate spre divertisment prin participarea la spectacole și manifestări culturale. Cei care desfășoară activități interpretative vor fi în mare formă: vioiciune, imaginație, expresivitate, fantezie, originalitate, modernitate.

Citește mai mult AICI.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top