Connect with us
Horoscop chinezesc 2021 - anul bivolului. Când intrăm în noul an chinezesc și ce se întâmplă cu toate zodiile

Horoscop 2021

Horoscop chinezesc 2021 – anul bivolului. Când intrăm în noul an chinezesc și ce se întâmplă cu toate zodiile

Horoscop chinezesc 2021 – anul bivolului. Când intrăm în noul an chinezesc și ce urmează să se întâmple cu toate zodiile. Semnul zodiacal își va face simțită prezența pe data de 12 februarie. Se crede că boul este un animal care muncește din greu și că anul 2021 va fi plin de reușite pentru cei care pun osul la treabă.

Horoscop chinezesc 2021 – anul bivolului

Anul 2021 este considerat anul bivolului de metal și începe pe data de 12 februarie. Este o perioadă propice pentru realizări pe plan profesional, dar nu numai. Bivolul muncește din greu, astfel încât dacă vreți rezultate trebuie să începeți să lucrați serios pentru ele.

În anul Bivolului Alb de Metal, reprezentanții zodiei Bivol vor avea noroc. Va fi un an extraordinar de bun în care veți fructifica fiecare oportunitate. Trebuie, însă, să aveți grijă la defectele bivolului. Încăpățânarea și irascibilitatea nu aduc nimic bun, mai ales dacă nu sunt ținute sub control.

Pentru zodiile de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn, anul bivolului vine cu muncă multă. Nativii acestor zodii vor tura motoarele la maxim pentru a atinge fiecare obiectiv pe care și l-au propus în acest an. Au planuri mari și știu că nimic nu vine din oficiu, fără muncă și sacrificii. Sunt dispuși să se implice în mai multe proiecte pentru a-și suplimenta veniturile, mai ales nativii care vor să-și cumpere o locuință în 2021, o mașină, sau să facă o altă investiție majoră.

Horoscop 2021 Balanță – bani, sănătate, dragoste 

Pentru zodiile de Apă – Pești, Rac și Scorpion. Zodiile de apă trebuie să se concentreze mai mult pe propria persoană decât pe ce face ceilalți. Au tendința să se compare cu cei din jur, iar asta nu le face decât rău. Nu mai că nu e cazul de comparații, dar e și o mare pierdere de timp. În 2021 vor trage tare pentru visele lor.

Pentru zodiile de Aer – Vărsător, Gemeni, Balanță. Acești nativi au tendința să lenevească și le este tare greu să iasă din zona de confort. În 2021, în anul bivolului, va veni schimbarea pentru ei. Nevoia de dezvoltare personală, creșterea stimei de sine și succesul provizoriu îi va face să-și dorească tot mai mult și să obțină reușite de lungă durată.

Pentru zodiile de Foc – Berbec, Leu, Săgetător. Acești nativi vor avea de furcă cu cele două mari defecte ale bivolului. În 2021 – anul bivolului vor fi încăpățânați și vor avea accese de irasibilitate. Când vor realiza că-și taie singuri creanga de sub picioare, se vor redresa și vor începe să vadă rezultate personale și profesionale.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top