Connect with us
Horoscop 2021 Balanță – bani, sănătate, dragoste. Un an greu pentru această zodie

Horoscop 2021

Horoscop 2021 Balanță – bani, sănătate, dragoste. Un an greu pentru această zodie

Horoscop 2021 Balanță: anul nou aduce greutăți pentru această zodie. Ce te așteaptă în 2021, dacă ești născut în zodia Balanță. Primele previziuni anunță perioade cu suișuri și coborâșuri, după cum va fi detaliat mai jos.

Zodia Balanță va avea de depășit momente complicate în viitoarea perioadă, având destul de multe probleme.

Horoscop 2021 Balanță Bani

Dacă ești născut sub semnul Balanței, urmează o perioadă bună, la începutul anului 2021, în ianuarie, când acumulezi sume bune de bani. Ar fi bine ca acești bani să fie puși deoparte! Primavara vine cu cheltuieli majore, iar veniturile tale nu se vor rotunji. Abia în toamnă revin sume mai frumușele de bani în buzunarele Balanțelor.

Horoscop 2021 Balanță Sănătate

Pe planul sănătății nu vor aparea mari probleme pentru Balanțe. În vară e posibil să de ivească anumite neplăceri la nivelul stomacului sau al rinichilor, însă nu va fi grav, dacă e intervenit la timp. Prevenția va fi cuvântul cheie pentru reprezentanții zodiei Balanță în anul 2021.

Horoscop 2021 Balanță Dragoste

Dacă ești într-o relație stabilă, care stă pe o temelie puternică, nu ai de ce să te îngrijorezi. Totuși, dacă te numeri printre Balanțele singure sau printre cei care sunt la începutul unei relații amoroase, trebuie să stai cu ochii în patru pe tot parcursul anului care vine. Pot fi certuri aprinse și chiar amantlâcuri. Ca să eviți despărțirile sau supărările, apelează la secretul de aur: comunicarea. Nu te închide în tine și nu îți ascunde sentimentele! Chiar și în relațiile cu cei de la serviciu, cu colegii, dar și cu anumiți membri ai familiei trebuie să înveți să comunici astfel încât să se înțeleagă bine tot ce ai pe suflet. Doar așa vei depăși piedicile și vei evita tristețea

Horoscop 2021 Balanță Luni Norocoase

Lunile norocoase din anul 2021 pentru Balanță sunt noiembrie și decembrie. Chiar dacă anul este complicat, spre finalul lui 2021 totul se așează ca prin minune. Toate eforturile acestor nativi vor fi răsplătite printr-o aliniere benefică a planetelor. Spre final de an se preconizează și mari câștiguri financiare.

Horoscop 2021 Balanță Luni Dificile

Pentru zodia Balanță, perioade mai grele se vor resimți în lunile de primăvară. Anul începe destul de lejer, însă din martie și până la mijlocul verii, prin iulie, vor apărea o mulțime de probleme. Discuții aprinse, în cuplu, sau în familie, aduc anumite neplăceri și bătăi de cap. Pot exista și probleme cu banii sau chiar de sănătate, pentru anumiți nativi. Doar cu răbdare se pot depăși dificultățile!

Chiar dacă nu e anul lor de aur, totuși Balanțele vor avea parte și de beneficii în 2021. Horoscopul anunță și perioade dificile, dar și perioade bune, în care totul le va merge ca pe roate. Important este ca, în orice ipostază sunt puși, nativii acestei zodii să își păstreze optimismul, iar totul va fi bine!

CITEȘTE INTEGRAL HOROSCOP 2021 PENTRU TOATE ZODIILE:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top