Connect with us
Horoscop Februarie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 2021

Horoscop Februarie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Februarie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte. Află ce îți rezervă astrele în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut. Ce se întâmplă în luna februarie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop Februarie 2021

Luna Februarie aduce schimbări importante în viața zodiilor, surprize pentru unii și dezamăgiri, mai mici sau mai mari pentru alții. În a doua lună din an apar pot apărea persoane cheie în viața unor zodii care le vor aduce noi perspective de cuplu, sau de business.

Berbec

Berbecii sunt norocoșii acestei lunii Februarie 2021, dacă este să vorbim strict din punct de vedere financiar. Vin banii pe bandă rulantă pentru acești naivi, evident, după muncă și răsplată.

Taur

Taurii vor avea parte de surprize deosebit de plăcute pe plan personal și sentimental. Ceva frumos urmează să se întâmplă în viața lor, ceva ce va aduce o schimbare binevenită pentru acești nativi.

Gemeni

Gemenii vor avea cheltuieli neprevăzute în a doua lună din an, însă acestea nu vor goli complet conturile. Pe plan sentimental, de asemenea, este posibil să apară schimbări plăcute, ceva la care nici măcar nu se așteaptă.

Horoscop 2021 Leu – bani, sănătate, dragoste

Rac

Pentru nativii zodiei Rac, luna februarie aduce dezamăgiri și bucurii deopotrivă. Dezamăgirile pot apărea pe plan profesional, mici probleme la muncă, cu superiorii sau chiar cu colegii de birou. Nu disperați, totul se rezolvă spre finalul lunii. Bucuriile pentru Raci vin pe plan sentimental în luna februarie 2021.

Leu

Leii sunt cam strânși la pungă, iar în februarie vor fi nevoiți să facă niște cheltuieli pe care pur și simplu nu le pot evita.

Fecioară

Pentru nativii zodiei Fecioară, a doua lună din an vine cu un posibil câștig financiar, mai ales pentru iubitorii jocurilor de noroc.

Balanță

Acești nativi au planuri mari și totul se face cu putere de muncă și resurse financiare. Au investit în 2020, iar acum au nevoie să tureze motoarele pentru a continua ce și-au propus.

Scorpion

Pentru Scorpioni este o lună de relaxare, o lună bine-meritată în care tot ce vor face se rezumă la plăceri. Unii nativi plănuiesc chiar o vacanță undeva în afara țării, poate chiar pe o insulă însorită.

Săgetător

Săgetătorii au șanse ca, acum, la început de an, în luna februarie, să fie loviți de săgeata lui Cupidon. În mod evident este vorba despre burlacii zodiei. Mai ales cei care așteaptă de mult timp, au șanse să cunoască pe cineva cel puțin interesant.

Capricorn

Capricornii sunt predispuși la ceartă și la stări conflictuale în luna februarie. Nu ar strica mai multă răbdare și diplomație în relațiile cu cei din jur. Se anunță un câștig financiar consistent pentru acești nativi.

Vărsător

Vărsătorii vor fi solicitați să sară în ajutorul unei rude care nu are niciun alt sprijin. Pe plan sentimental pot apărea niște situații conflictuale cu persoana iubită.

Pești

Peștii pot primi propuneri pe partea de business. Ceva măreț care presupune implicarea lor 100%, dar și o monetizare pe măsură, dacă totul va merge conform planului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop 2021

To Top