Horoscop 2021 Leu – bani, sănătate, dragoste. Pentru unii nativi se prefigurează căsătoria

15.11.2020
Horoscop 2021 Leu – bani, sănătate, dragoste. Pentru unii nativi se prefigurează căsătoria

Horoscop 2021 Leu: previziuni pentru nativii acestei zodii. Cei care sunt născuți sub semnul zodiacal al Leului sunt, cu siguranță, curioși cum va fi noul an pentru ei. Cum vor sta din punct de vedere financiar, cum vor sta cu sănătatea și ce le rezervă dragostea în anul care vine. Dacă ești născut în zodia Leu, trebuie să știi cum va fi anul 2021 pentru tine, din toate punctele de vedere.

Află cum va fi anul 2021 pentru tine, dacă ești născut sub semnul zodiacal al Leului. Potrivit astrelor, în noul an se prefigurează o căsătorie pentru nativii care sunt într-o relație de lungă durată, sunt fericiți, dar încă nu au făcut marele pas. Din punct de vedere financiar/ profesional sunt șanse ca leii să-și schimbe job-ul, sau să-și suplimenteze cumva veniturile. La capitolul sănătate vor fi mici probleme, care se vor rezolva în a doua jumătate a lui 2021.

Horoscop 2021 Leu Bani

Din punct de vedere financiar, pentru nativii zodiei Leu, anul care vine este unul prosper. În 2021, leii își vor schimba locul de muncă, mânați de dorința unui venit mai bun. Cei care nu vor face pasul spre un alt job și nu vor dori să iasă din zona de confort, vor încerca tot posibilul să-și suplimenteze veniturile, implicându-se în proiecte adiacente job-ului. În 2021 leii vor avea câteva cheltuieli neprevăzute, dar care nu le vor destabiliza bugetul.

Horoscop 2021 Leu Sănătate

La capitolul sănătate, nativii zodiei Leu nu vor avea un început de a excelent. Câteva mici probleme le vor aduce disconfort și nevoia de a se odihni mai mult. Toate astea se vor rezolva în a doua jumătate a anului care vine, pentru că abia atunci își vor face curaj să meargă la medic pentru un consult de specialitate. Spre finalul anului, leii se vor simți mai în formă ca niciodată.

Horoscop 2021 Leu Dragoste

2021 vine pentru ei cu un impuls pentru căsătorie. Nativii acestei zodii, care se află într-o relație de lungă durată, vor simți nevoia să treacă la următorul nivel. Astfel se prefigurează căsătorii pentru Leii aflați într-o relație. De cealaltă parte, burlacii zodiei au șanse să cunoască pe cineva care le va da unele planuri peste cap, dar care îi va face fericiți.

Horoscop 2021 Leu Luni Norocoase

Lunile norocoase din 2021 pentru nativii zodiei Leu sunt noiembrie și decembrie 2021. Atunci vor simți împlinire și vor face bilanțul anului 2021. De obicei foarte exigenți cu cei din jur, dar și cu propria persoană, în perioada amintită, leii vor simți nevoia să facă bilanțul cu mult entuziasm și mulțumire sufletească.

Horoscop 2021 Leu Luni Dificile

Lunile dificile pentru lei, în 2021, sunt cele în care îi vor supăra problemele de sănătate. În primele luni ale anului, leii nu vor fi în formă maximă, iar starea lor va continua până spre a doua jumătate a anului când își vor lua inima în dinți și vor consulta un medic. Nu vă faceți griji, nu va fi vorba de probleme serioase de sănătate, ci doar de mici dureri care îi vor afecta mai mult psihic decât fizic.

Horoscop 2021 Gemeni – bani, sănătate, dragoste

Ei bine, dacă tragem linie, aflăm că 2021 nu va fi un an plictisitor pentru nativii zodiei Leu. Dimpotrivă se anunță câteva luni intense, cu decizii importante, cu vizite la medic, cu schimbări de perspectivă și de job, cu nevoi mai mari și bani mai mulți. Pășiți cu încredere în 2021 și nu uitați că este important să nu vă pripiți în luarea deciziilor și să învățați să dați timpulu timp.

Articolul continua dupa publicitate

CITEȘTE INTEGRAL HOROSCOP 2021 PENTRU TOATE ZODIILE:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.