Connect with us
Pietre semiprețioase care îți vor aduce energii bune în 2021. Ce alegi în funcție de zodie

Horoscop 2021

Pietre semiprețioase care îți vor aduce energii bune în 2021. Ce alegi în funcție de zodie

Ce pietre prețioase îți aduc energii bune în 2021. Ce trebuie să alegi în funcție de zodia ta, ce ți se potrivește și cum pot fi folosite pietrele semiprețioase pentru a-ți aduce bunăstare. Cum poți purta pietrele semiprețioase pentru a beneficia de energiile lor.

Pietre semiprețioase care îți vor aduce energii bune în 2021

Pietrele semiprețioase sunt specifice fiecărei zodii și au capacitatea de armonizare a energiilor interioare și de absorbție a celor negative. Fiecare semn zodiacal are o influență destul de mare asupra destinului, fiind guvernat de una sau două planete diferite. Ce piatră semiprețioasă alegi în funcție de zodia în care te-ai născut.

Pietre semiprețioase pentru semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător). Ametistul, coralul, granatul și malahitul. Ametistul este o piatră semiprețioasă potrivită nativilor semnelor de apă. Combate stresul și presiunea psihică și te ajută să ai un somn liniștit. Ametistul are capacitatea de a-ți mări câmpul biomagnetic cu până la 100% în doar câteva secunde de la expunerea în prezența ei. Aceasta terapie poate suplini organismului și corpului energia erodată, pierdută prin episoade de depresie sau suferință fizică.

Pietre semiprețioase pentru semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn): cuarț, zircon, agat. Acestea sunt potrivite pentru că reduc stresul, depresia, furia și eșecul. Totodată atrag dragostea, aduc liniște sufletească, calmează ieșirile temperamentale și protejează copiii.

Pietre semiprețioase pentru semnele de Apă (Pești, Rac, Scorpion) sunt: coralul, ametistul, turcoazul și sardonixul. Coralul este simbolul liniștii minții. Se crede că coralul are puteri magice. El este capabil să restabilească calmul și să se adapteze la dispoziția potrivită a unei persoane cu o organizare mentală fină. Această piatră aliniază emoțiile și face ca o persoană să fie întotdeauna la pace.

Pietre semiprețioase pentru semnele de Aer (Vărsător, Gemeni, Balanță). Pietrele semiprețioase pentru zodiile de apă sunt: granatul, jaspul, turcoazul. Granatul simbolizează triumful, adevărul, puritatea, încrederea în sine și protecția. Aduce bucurii și prietenii puternice și durabile. Legenda spune că granatul atrage ghinionul asupra celor care fură sau mint.

Dacă este furat, granatul atrage necazul asupra celor care și-l însușesc până când este înapoiat proprietarului. Granatul îi ajută pe cei onești și muncitori să își îndeplinească visele și le aduce liniște și prosperitate.

Este de asemenea benefic și în problemele medicale legate de inimă, plămâni și sânge. Granatul îi ferește de coșmaruri și de deochi, întărește tenacitatea și încrederea în propriile forțe.

Granatul este excelent pentru zodiile a căror planetă guvernantă este luna, pentru că le ajută să fie mai loiale față de cei din jurul lor.

Cum poți purta pietrele semiprețioase

Pentru a te bucura de beneficiile lor, poți purta pietrele semiprețioase în bijuterii (inele, coliere, brățări, pe birou, sub pernă, sau le puteți pune în cadă înainte de a face baie.

„În fiecare dimineață aleg una sau două pietre, în mod spontan sau pentru a răspunde unei nevoi specifice. Le țin aproape, indiferent că meditez sau fac yoga. Mă ajută să mă bucur de energia lor într-un timp rezervat pentru mine”, a declarat o expertă în bijuterii semiprețioase.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top