Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Fecioara. Nu te învinovăți

Ultimul update: miercuri 17 iulie 2019 13:49 Data publicării: miercuri 17 iulie 2019 13:49

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Fecioară. Mintea ta se concentrează pe chestiunile private și asupra problemelor din trecut. Este un moment în care este cel mai puțin probabil să vorbești sau să te exprimi liber. Caută în spatele cortinei și examinează trecutul pentru răspunsuri. Pentru unii dintre voi aceasta ar putea însemna o dezorientare temporară în timp și spațiu, care nu cunoaște limite.

Toată lumea are nevoie de prieteni și cu accent pe sectorul social, aceasta poate fi o oportunitate de a petrece timpul în compania oamenilor, mai ales că eclipsa parțială deLună se petrece pe axa Caselor 5 – 11, creativitate, romantism și prieteni, un racursi menit să te poarte în trecut, să înțelegi unde ai greșit și de ce și să-ți ofere șansa, chiar dureroasă, de a corecta erorile. Inclusiv cele care țin de respingerea copiilor, a propriei creativități, de incapacitatea de a te acomoda în sânul unui grup sau să recuoști că ai greșit și să-ți ceri iertare. Singura problemă este că te poți expune și de acici să generezi diferențe de opinie și, probabil, ciocniri. Atât Saturn, cât și Pluto sunt,cum aminteam, în zona petrecerii timpului liber, ceea ce ar presupune că s-ar putea să fi mulțumit că petreci timpul liber cu hobby-uri plăcute dacă nu chiar productive.

Cu toate acestea, pot exista momente în care să te simți extrem de neliniștit, în special la sfârșitul săptămânii, deci încearcă să eviți mișcările impulsive.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Fecioară Relaţional

Ai nevoie de ceva timp și spațiu pentru tine. Probleme particulare specifice sunt în mintea ta. Fă-ți timpul necesar pentru a afla cauzele. Examinează trecutul și privește în interiorul tău pentru a găsi răspunsurile pe care le dorești. Ține minte, deși nu poți schimba trecutul, acceptarea este singura opțiune. Nu te învinovăți. Așteptările tale pot fi pur și simplu prea mari. Știi de ce ești capabil și stabilește-ți obiective rezonabile pentru a canaliza productiv cea mai valoroasă pasiune.

Stăpânul tău planetar, Mercur este retrograd în Leo, deci ești mai deschis decât către ceilalți ca de obicei. Dar acest lucru te poate face să spui ceva greșit și apoi să suporți repercusiunile.

Pătratul dintre Marte și Uranus, de la mijlocul săptămânii, ar putea crea situații potențial periculoase, care ar trebui evitate cu orice preț. Dacă simți că o discuție nu duce nicăieri, abandonează. 

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Fecioară Profesional

Ai rețineri faă de indecizia unor colegi. Așteptă-te să auzi de la altcineva înainte de a face următoarea mare mișcare. Nu îți fă griji. Este mai bine să aștepți până când primești această informație, în loc să acționezi în necunoscut.

Ar putea exista unele conflicte cu un șef sau cu un coleg. Este posibil să fie mai mult o ciocnire a orgoliilor decât idei. Umorul și simplitatea ridică moralul personalului. Este un moment bun pentru crearea de rețele pentru îmbunătățirea perspectivelor de carieră. Orice înțelegere a sentimentelor prorpii face să te simți echilibrat și te va ajuta să fi mai eficace cu ceilalți.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Fecioară Financiar

Refacerea și renovarea casei domină săptămâna. Este posibil ca deciziile de construcție să fie luate la domiciliu sau la birou. Planurile ar putea fi întârziate sau cel puțin complicate, dar cu diligențe și decizii inteligente, lucrurile vor funcționa bine fără prea multe cheltuieli în plus. Compania ta la evenimente familiale și adunări sociale este apreciată în. Charisma ta este percutantă, iar alții sunt gata să îți asculte ideile.

Ar trebui să te simți destul de special în această săptămână deoarece este o săptămână foarte bună pentru a explora planuri despre cum să îți îmbunătățești situația financiară. Ți se cere să găsești o nouă modalitate de a-ți folosi creativitatea ca să petreci alături de familie, copii și parteneri. Ai lucrat destul de mult. Este timpul să te bucuri de roadele muncii tale.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Fecioară Sănătate

Cu atât de multă energie de foc, venind din configurații astrale, nu vei avea probleme de sănătate! Folosește această energie pentru a-ți diversifica exercițiul rutinei. Mișcarea sau exercițiile de aerobic pe care îl faci îți vor ridica nivelul energetic și va face să te simți mai bine. Poate dorești să te apuci de yoga sau de un alt fel de exercițiu de meditație profundă, care va aduce o parte din această căldură în mușchi, va topi puțin din tensiuni și te va ajuta să te relaxezi și să te odihnești.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii