Connect with us
Horoscop Minerva SPECIAL: Mercur retrograd în Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva SPECIAL: Mercur retrograd în Gemeni

Horoscop special Minerva pentru a doua jumătate a lunii mai! Efectele se resimt până în luna iulie! Mercur va intra în retrogradare pe 29 mai, în Gemeni și va dura 24 de zile:

• Ciclul retrogradării va începe pe 14 mai.

• Retrogradarea propriu-zisă: 29 mai – 21 iunie.

• Ciclul se încheie pe 2 iulie.

Gemenii reprezintă comunicarea. Când Mercur devine retrograd în acest semn, se ajunge la un fel de situație fluidă, în care drumul către iad este pavat cu bune intenții care se pierd în problemele de comunicare. Toate judecățile făcute în acest timp vor fi vagi și neclare.

Frustrările se strecoară pe măsură ce ambițiile și planurile concrete nu au nicio finalitate sau sunt lăsate în așteptare. Cei care au de suferit sunt cei care au de-a face în mod direct cu oamenii cum sunt vânzătorii, avocații, consilierii și consultanții.

Citește aici: Horoscop luna mai 2021 – Minerva. Previziuni pentru toate zodiile

În această perioadă este bine să luați o mică vacanță ca să vă menajați sistemul nervos sau pentru a urma câteva ședințe de masaj ori pentru a vă relaxa cu prietenii.
Pentru România vorbim despre Casa a 4-a a familie, tradițional, dar mundan aici avem afacerile de brokeraj imobiliar, imobiliare, locuințe, agricultura, extracția de minereuri, democrația și partidele din opoziție.

Poate fi vorba și de găsirea unor soluții în ce privește pe cei cu credite neachitate în pericol să-și piardă casele sau apartamentele. Spun asta că îl văd foarte implicat pe Chiron, ca și cum se vindecă niște răni sociale. Trebuie să ne ascultăm intuiția și să facem ce ne spune vocea interioară. Posibile soluții pentru industria minieră și agricultură.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top