Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 3-9 mai 2021. Vești bune de la răsărit

Horoscop lunar

Horoscop luna mai 2021 – Minerva. Previziuni pentru toate zodiile

Minerva luna mai 2021 – horoscop pentru toate zodiile. Vezi ce te așteaptă în această lună de primăvară și care sunt principalele evenimente astrologice, ce influențează toți nativii!

Horoscop luna mai 2021 – Minerva

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Berbec:

Începi luna ai cu sărbătorea Paștelui. Pregătește-te pentru un val de energie care să te electrizeze. Luna nouă de pe 11 mai este cea mai importantă pentru tine. Folosește săptămâna următoare pentru a lua măsuri să dai viață viselor. Ușile se deschid deci trebuie să profiți de ziua respectivă. Această lunatie te pune în evidență și te va ajuta să te simți îndrăzneț, încrezător și puternic.

Soarele este în Casă a 2-a, a bailor munciți până pe 21 mai când va intra în Gemeni și îți va deschide și mai larg ușile prosperității. Evaluează-ți bugetul, ia în considerare modul în care poți adăuga venituri din mai multe surse și, să nu-ți fie frică să cheltuiești puțin și pentru tine.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Berbec

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Taur:

Mercur și Nodul Nord revigorează Casa a 2-a a banilor munciți. Acest lucru te va determina probabil să cheltui o mulțime de bani, dar, în aceeași măsură, te încurajează să câștigi mai mulți bani. Este unul dintre cele mai fierbinți puncte în ce privește cheltuieli din ultimii doi ani.

Cu toate acestea, încă de la începutul lunii, Soarele te încurajează să stai retras, să-ți dorești singurătatea sau să te odihnești și să îți reîncărci bateriile. Luna Nouă în semnul tău, pe 11 mai te încurajeză să visezi și să îți faci planuri pentru viitor. Doar când Soarele va intra în Gemeni pe 20 mai, lucrurile se mai nuanțează. Este cu siguranță una dintre perioadele bune ale anului și, împreună cu stăpâna ta Venus, alături de tine, vei încerca plăcerea la fiecare pas. Răsfață-te cu ceea ce te face fericit cât mai ai timp. În a doua parte a lunii mai, începi să faci pași către viața care dorești să o construiești în viitor, atât personal, cât și profesional.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Taur

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Gemeni:

Luna mai îți aduce entuziasm și pasiune în timp ce continui să te pregătești să-i primești în semnul tău pe Mercur și pe Venus. Această binecuvântare rară îți aduce putere, magnetism și motivație. Este una dintre cele mai importante perioade din ultimii doi ani pentru a iniția planuri și a merge după ceea ce îți dorești cel mai mult. Când Marte din Rac va face sextil cu Uranus pe 9 mai, vei fii mai puțin dominator și vei convinge însă, mai greu, pe măsură ce își va îndrepta toată energia spre sectorul de cheltuieli și venituri.

Când Luna Nouă va avea loc pe 11 mai, în Taur, probabil vei primi vești care te vor aduce în al 9-lea Cer, de la un prieten sau cunoștință. S-ar putea să fii invitat la unele evenimente importante sau chiar să urmărești cum cineva din rețeaua ta deschide o ușă către una dintre cele mai dragi speranțe și vise, așa că trăiește momentul!

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Gemeni

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Rac:

Soarele și Venus sunt în Casa a 12-a, o casă misterioasă în care lucrurile nu se petrec la vedere. În schimb poate aduce resurse să îți împlinești ambițiile. Luna nouă din 11 mai pune în evidență și preocupările tale profesionale, încurajându-te să iei poziție și să arăți lumii ce poți. Noi oportunități de muncă, posibilă promovare sau o șansă de publicitate favorabilă care ar putea fi chiar după colț. Cu toate acestea, este extrem de important să profiți de acest moment pentru a le arăta șefilor, clienților noi și tuturor celorlalți, că ai tot ce este nevoie pentru a schimba lumea, dacă trebuie.

Multe dintre planete încep să migreze în Casa a 12-a de care aminteam mai sus, iar când Soarele intră și el în Gemeni pe 20 mai, vei auzi de la mulți oameni pe care îi cunoști că sunt de acord cu ceea ce faci. Unele evenimente sociale precum și ridicarea anumitor restricții, îți vor umple calendarul.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Rac

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Leu:

Luna mai va fi plină de acțiune. Cu Marte care îți aduce energie, entuziasm și distracție prin intermediul rețelei de socializare pe tot parcursul lunii, este posibil să vezi mulți prieteni și să te bucuri de ritmul de viață. Atenție însă că Marte se comportă haotic în Rac, deci ai grijă.

Soarele și Luna Nouă aduc o atenție specială casei prietenilor, așa că în zilele de după 11 mai, ia în considerare modul în care îți poți extinde perspectiva asupra lumii. Acest lucru îți poate oferi oportunitatea de a continua un efort legat de mass-media, de a te întoarce la școală sau chiar de a planifica unde să călătorești anul viitor.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Leu

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Fecioară:

Simți cum ambițiile persoanle prind viață în mai. Ai început să simți această creștere a impulsului interior încă de luna trecută și va continua să te propulseze până pe 26 mai. Acesta este unul dintre cele mai importante momente din ultimii doi ani pentru a vă grăbi cât mai tare și a vedea rezultate extraordinare.

Marte este în Rac și în Casa a 11-a a prietenilor, încurajându-te să te eliberezi și să te distrezi puțin. Luna Nouă are loc în Taur se unesc în sectorul filozofiei și a spiritului de aventură pe 11 mai, încurajându-te să îți evaluezi relațiile. Acest lucru te poate ajuta să fii în cele mai bune parteneriate.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Fecioară

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Balanță:

Marte te-a încins bine pentru următoarele câteva luni. Te simți magnetic, sexy și intens. Acest lucru este destul de vizibil dacă ne uităm la cât ești de concentrat pe o problemă semnificativă în mass-media, academică sau internațională. Planeta roșie te va susține și mai bine când va intra în Leu la începutul lunii iunie.

Pregătește-te să fii ocupat, dar și să-ți vezi numele în prim plan. Grăbește-te și caută să faci progrese. Dacă lucrezi de acasă, ești favorizat în special în săptămânile care vin.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Balanță

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Scorpion:

Pregătește-te pentru o lună deosebit de încărcată. Energia cosmică pune accent pe casa a 6-a a stilului de viață, cerându-vă să depui mai multă energie, efort și timp pentru a echilibra rutina cotidiană.

Luna Nouă din 11 aprilie, deschide o ușă pentru a restabili echilibrul între muncă și viața personală, de care ai nevoie. Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai importante perioade ale anului pentru a căuta un loc de muncă nou sau pentru a-ți extinde laja de clienți dacă lucrați pe cont propriu. Mercur conjunct cu Venus și după 20 mai, Soarele vor fi în Casa a 8-a, a resurselor de la alții. Dacă ești singur pot găsi pe cineva cu potențial pe termen lung.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Scorpion

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Săgetător:

Cu Marte în casa resurselor de la alții, cel mai important obiectiv al tău sunt parteneriatele. Fie că vorbim despre un partener romantic, asociat de afaceri sau colaborator, poți remarca multe progrese lucrând la unison, mai degrabă, decât încercând să o faci singur. Dacă ești singur, acest lucru aduce claritate în ce privește ceea ce dorești dintr-o uniune și să îți propui să găsești persoana potrivită. Indiferent dacă este cineva care iubește călătoriile ca tine sau împărtășește aceeași pasiune pentru hobby-urile tale, te poți alinia la start.

Luna Nouă din Taur se alătură aglomerării de planete din semn, Soare, Mercur, Venus, Uranus, Lilith și Luna în casa iubirii și creativității, te vei lăsat ghidat de inimă. Dacă ești singur, folosește zilele de după 11 mai, pentru a face o listă de potențiali pretendenți, pentru că s-ar putea să o găsești femeia/bărbatul ideal. Dacă ești căsătorit și vreți să concepeți un copil, săptămâna care urmează acestei lunații este deosebit de propice.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Săgetător

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Capricorn:

Pe măsură ce Marte încinge casa parteneriatelor de orice fel, îți încarci bateriile cu energia unui tun laser. Situția va continua cea mai mare parte a lunii, mai exact până pe 10 iunie. La acea dată, planeta roșie va intra în casa resurselor de la alții și va face din relațiile de muncă o prioritatea maximă. Acceptă acest moment interesant în săptămânile următoare.

Dincolo de aceasta, luna mai este plină de alte evenimente astrologice. Soarele, Mercur, Venus, Uranus, Lilith și Luna Nouă din 11 mai sunt în cea de-a 5-a casă, a iubirii și a creativității în prima jumătate a lunii. Zilele de după 11 mai ar putea aduce cheful de renovări în casă, de a te muta sau de a rezolva o problemă legată de familie.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Capricorn

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Vărsător:

Este timpul să te cufunzi în plăcere. Dacă ești singur trebuie să folosească acest combustibil pentru a alerga după dragoste și pentru a căuta conexiunea cu sufletul pereche. Dacă ai o relație angajată, poți folosi puterea de foc a lui Marte din Rac pentru a încălzi relația, încă o dată. Dacă ai o pasiune creativă s-ar putea să te simți inspirat în mod special și poți crea ceva de senzație.

Mercur, Venus, Uranus, Lilith și Luna Nouă sunt în Casa a 4-a a familiei și s-ar putea să te bucuri de mai mult timp de stat acasă. În luna următoare, ai putea lua în considerare reamenajarea spațiului, mutarea sau gestionarea unor probleme cruciale de familie.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Vărsător

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Pești:

Dai foarte multă atenție problemele de acasă sau de familie luna aceasta. Se pare că ești destul de legat de ele, indiferent dacă asta înseamnă că te muți într-un alt oraș, o nouă destinație sau te apuci de renovare. Folosește momentul pentru a lua inițiativa. Cu Marte în Casa a 5-a a iubirii și a creativității, pregătește-te de dragoste și de distracție, acestea vor fi prioritățile tale!

Soarele, Mercur, Venus până pe 8 mai, Uranus și Lilith sunt în Casa a 3-a a comunicării. Cum Venus va trece în casa familiei, Luna Nouă îi va lua locul, pe 11 mai. Fii atent la săptămâna de după 11 mai pentru o posibilă oportunitate de a-ți spori averea, fie printr-un nou loc de muncă, fie datorită unui client profitabil. Trăiește momentul!

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Pești

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top