Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Fecioară – Este posibil să faci o altfel de călătorie în viață

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Fecioară. Este posibil să faci o altfel de călătorie, în această săptămână, o modalitate ideală de a te conecta cu noi perspective spirituale sau, de ce nu, oportunități de carieră. În materie de bani, încerci să obțineți un echilibru între cheltuieli și câștiguri. Fii atent cu bunurile personale, să nu pierzi ceva de valoare. Vorbește și dă glas unei idei pe care o ai de mult timp, în minte. Învățământul superior îți va aduce acum un avantaj în carieră. În timp ce faci toate astea, asigură-te că, de asemenea, verifici și participi la chestiunile gospodărești.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Fecioară Relaţional

Nevoile familiei, în special cele ale unui frate, sunt primordiale acum. Vorbești despre anumte lucruri dar asigură-te că și asculți. Poate apărea și probabilitatea de a călători, oferindu-ți șansa de a avea noi viziuni spirituale, însă planurile ar putea fi întârziate sau complicate de circumstanțe atenuante. Un mic simbol al iubirii tale ar fi foarte apreciat de o anumită persoană. Fă-ți planuri pentru o seară cu o cină în doi sau mergeți la un concert ori un spectacol. Nu trebuie să cheltui mult pentru a arăta cât de mult îți pasă.

Când vine vorba despre romantism, s-ar putea să-ți fie greu să accepți că relația trece printr-o schimbare. Nu te lupta, fluxul ar putea duce lucrurile la un alt nivel care se va dovedi a fi mai bun pentru amândoi.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


Ești gata să îți întinzi aripile spre ceva mai măreț și mai îndrăzneț. Poate că este timpul să aduci pe cineva înapoi în viața ta. Imaginea de ansablu, devine clară. Caută conexiuni mai profunde și mergi mai departe.

De când Mercur este în Taur, ai devenit foarte răbdător. Știi că oamenii sunt ocupați, deci nu te aștepta la un răspuns imediat la un mail sau la un SMS.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Fecioară Profesional

Nu ești mulțumit să te concentrezi asupra afacerilor practice acum, mintea ta concepe viziuni și idealuri mai mari. Ești deschis la extinderea bazei de cunoștințe în această săptămână. Comunicarea de la sau cu cineva aflat departe poate fi o parte a imaginii. Ești înclinat să vorbești despre filosofia ezoterică, să te gândești la „imaginea de ansamblu”. Ai o mulțime de angajamente și întâlniri pentru a gestiona lucrurile, astfel încât să te poți concentra. Nu fi un manager de timp, fii manager de prioritate.

Pe masură ce Marte își continuă călătoria prin Gemeni, în cel mai înalt sector al temei natele, în Casa a 10-a, energia ta ar putea fi concentrata pe indeplinirea obiectivelor si planurilor de serviciu. Acesta este momentul pentru a profita din plin de unele oportunități de aur.

Mercur, stăpânul tău planetar, este în Taur în Casa călătoriilor lungi, și asta te-ar putea determina să faci planuri de calatorie. Planeta vorbirii și a gândirii doar ce a ieșit din conjuncția cu Uraus, așa că, dacă ți se propune o înțelegere, s-ar putea să nu te gândești de două ori și să o acdepți. Dacă o faci, ar putea fii pauza de care ai nevoie.

Cineva îți poate da o perspectivă asupra oamenilor și a problemelor care provoacă soluții creative. Este posibil ca necesitățile familiei să aibă prioritate la sfârșitul săptămânii. Fii atent la orice lucrare bună pe care o faci. Cea mai mare problemă are legătură cu propria ta insecuritate. Îndoiala de la sine este dificilă când trebuie să iei o decizie.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Fecioară Financiar

 Acum ar fi un moment ideal să vorbești despre obiectivele tale financiare cu un consilier bancar. Fă în așa fel încât să stbilești un echilibru între câștiguri și cheltuieli.

Găsește momentul potrivit pentru a vorbi despre un nou plan sau o idee cu un șef sau mentor care te va asculta. Fii flexibil cu programul zilnic, deoarece schimbarea poate fi inevitabilă.

Ia lucrurile în perspectivă acum, uita-te la modul în care deciziile tale satisfac sau sunt consecințele cu care te confrunți în fiecare zi. O conversație prelungită ar putea fi parte a acestei săptămâni. Pornește direct de la problemele de la bază. În timp ce te concentrezi asupra imaginii de ansamblu, nu uitați detaliile care sunt necesare pentru a obține o imagine mai mare. Fii punctual și păstrează prioritățile în ordine. Cu nivelul corect de organizare, vei avea suficient timp pentru toată lumea.

Este posibil să ai nevoie de o a doua opinie legată de planurile financiare. Ai o mulțime de idei creative cu privire la modul în care îți poți maximiza întoarcerea, dar adevărul ar putea fi, de asemenea, întunecat sau arată mai bine decât te așteptai. Asigură-te că ai dublat și verificat totul înainte de a semna. Viața socială este caldă și primtoare.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Fecioară Sănătate

Observă lucrurile pe care le-ai realizat și în mod inevitabil vei vedea și cum să închei ceea ce ai început și cu o mai mare conștiință de sine. Îngrijirea de sine și de corpul tău este o modalitate de adaptare constantă la schimbare. Dieta este cea mai bună prevenire a bolii, exercițiul fizic cea mai bună armă împotriva depresiei, iar un somn de calitate, cel mai bun mod de a te simți cu adevărat centrat. Concentrează-te pe dezvoltarea acestor abilități cât de mult poți.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top