Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Fecioară. Evită bârfele

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019  Fecioară. Este posibil ca o pierdere financiară să aibă loc chiar de la începutul săptămânii. Continuă să lucrezi din greu și eforturile tale vor fi recunoscute curând. Fii mai atent pe unde mergi sau ce faci pentru a evita accidentele. Dă atenție și la starea de sănătate a orgnismului tău. Te poți confrunta cu o negociere sau un litigiu săptămâna aceasta. Folosește această ocazie pentru a evalua punctele forte și slăbiciunile. O ușoară schimbare în aspectul tău, poate o nouă coafură, a-ți putea să-ți adauge o valoare de sine. Ai grijă de toți cei care depind de tine – copii, animale de companie, chiriași. Evită bârfele sau ești atras într-o concurență inutilă. Dar mulțumirea ta va întrece răutatea inamicilor.

Este jocul astral și potrivirea cu tine, deoarece planetele aflate în semnul tău, Junona, Soarele și Marte, îți oferă un anumit avantaj. Aspecte persistente la începutul săptămânii te pot ajuta să înaintezi cu un proiect creativ sau îți poate onora prin aceasta o abilitate, un talent. Oricum, este un timp productiv.

Totuși, cu apectele dinamice ale lui Marte față de Jupiter, ceea ce vrei și ceea ce dorește familia ta pot fi două lucruri total diferite. Este posibil să negociezi un compromis. 

Luna în Gemeni de vineri, poate pune în evidență o relație cu cineva semnificativ. Dacă este o relație în devenire, s-ar putea să fi tentat să vorbești despre sentimentele tale. Cu toate acestea, opoziția separantă dintre Marte și Neptun, aduce potențialul unor mesaje mixte. S-ar putea să fie mai bine să aștepți câteva zile până săptămâna viitoare.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019  Relațional

Nu fi prea dornic să te angajezi într-o relație sau să acționezi extrem de îndrăgostit acum. În momentul de față, lasă lucrurile să fie ce sunt și du-te cu fluxul. O mișcare proastă în domeniul financiar ar putea duce la supărare sau la orice altă investiție a timpului, a banilor sau a emoțiilor. Evită situațiile care declanșează nesiguranța. Dacă te simți convingător, evită stimulii nedoriți. Intimitatea sexuală pe care o râvnești mai poate aștepta. Gândește-te mai întâi la tine înainte să-ți dorești să te iubești cu cineva pasager                                       .

Opoziția dintre Soarele din Fecioară și Neptun din Pești ajută imaginația să se amplifice. Viața amoroasă are posibilități interminabile atunci când îți permiți să visezi la scară mare.

Luna din Taur te face somnolent și ai putea dormi mai mult decât crezi, iar în somn să primești informații despre sufletul pereche. Notează simbolurile dezvăluite de subconștientul tău ca să le poți interpreta.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019  Profesional

Electronicele proaspăt achiziționate îți poate pune la dispoziție spațiu mai mare de lucru. Răbdarea va fi o virtute esențială atunci când te vei confrunta cu căderea computerului, defecțiuni ale softului sau defecțiuni ale plăcii video. Încearcă să zâmbești, dacă nu, ziua ta va fi mai rea decât crezi.

Este posibil să te găsești într-o situație de constrângere. Ai putea să te îndoiești de capacitatea ta de a reuși într-un loc de muncă care nu este la nivelul experienței tale. Nu permite îndoielilor să se strecoare în suflet pentru că-ți vor buși și încrederea în tine. Dă drumul acestor gânduri negative și arată tuturor ce ești cu adevărat. Universul te va încuraja să vii cu idei noi și să primești feedback-ul așteptat.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019  Financiar

Ti se cere să te mutați într-o poziție de autoritate la compania la care lucrezi și este posibil să ai nevoie de timp pentru a decide dacă asta vrei cu adevărat. Deși oferta vine cu un salariu mai mare, s-ar putea să te ducă într-o direcție care să nu fie ceea ce ți se oropune. Fii atent la cât de jos poți ajunge.

Limitează-ți dorința de a te supraevalua. Caută-ți punctele forte ale personalității și valorifică-le. Fii clar în relațiile tale profesionale, deoarece amestecul dintre muncă și plăcere ar putea fi necorespunzător pentru tine acum. Aruncă o privire atentă asupra relațiilor tale și examinează cum te ajută să îți definești sinele interior. În muncă, rămâi ordonat și sistematic.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019  Sănătate Fecioară

Ești plin de bune intenții. Acum ți-ai dori să faci progrese instantanee, ceea ce nu este posibil. Familia și prietenii pot considera că este vorba doar despre un moft, în timp ce sari de la un plan de sănătate la altul sau de la o dietă la alta fără prea multe progrese. Acum va fi altfel. Nu mai sari pentru că ți-ai găsit metoda potrivită. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top