Connect with us
Horoscop Minerva 24 - 30 mai 2021. Vine o săptămână dificilă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021. Vine o săptămână dificilă

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 BERBEC 

Ești foarte conștient de dinamica relației tale cu energia astrală de săptămâna aceasta. Cineva, care îți place în mod deosebit te aduce la o înțelegere asupra a ceea ce vrei de la un parteneriat. Indiferent de lecțiile pe care le-ai fi învățat înainte, acestea pot fi benefice doar pentru că vei decide cât de departe vrei să duci această ultimă aventură.

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Berbec

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 TAUR

Te poți raporta la oameni la care alții nu pot să o facă. Acest lucru îți oferă un avantaj major în ceea ce privește cariera. Ai capacitatea de a servi ca o punte importantă între diferite personalități și perspective. Aceste abilități vor fi la îndemână pe tot parcursul săptămânii. În mintea ta este un amestec de idei care se mișcă într-un vârtej confuz. Ideile care îți trec prin minte vor fi creative, dar nu neapărat realiste. Îți va fi greu să rămâi cu picioarele pe pământ. Aceasta este cea mai mare provocare a săptămânii. 

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Taur

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 GEMENI 

Iubirea plutește în aer cu energia astrală de astăzi. Dacă ieși la o întâlnire, atunci va fi probabil o ocazie romantică. Dar nu te aștepta ca ea să te accepte din prima. S-ar putea să aștepte un fel de semnal de la tine că ții la ea. Mingea este în terenul tău; vezi cum centrezi.

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Gemeni

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 RAC 

Este momentul perfect pentru a invita o/un prieten și să explorați relația voastră. Astrele sugerează că poți să întrebi și ceea ce te-ai ferit mereu să o faci. Este un pas îndrăzneț pentru cineva atât de timid ca tine. Înțelegi însă că, dacă nu acționezi, pierzi șansa de a vorbi despre ce simți. 

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Rac

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 LEU 

Ai ocazia perfectă săptămâna aceasta, de a vorbi cu acea persoană specială pe care ai sperat în liniște să îți arunce o privire. De fapt, dacă vrei să faci impresie, poate este necesar să folosești umorul sau să dai o notă filozofică dialogului, sau poate ambele. Va trebui să renunți la sentimentul de importanță și să fii tu.

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Leu

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 Fecioară

Energia de săptămâna aceasta face să ai o săptămână destinată distracției. Orice ai face, nu o faci în același mod vechi și plictisitor pe care l-ai făcut până acum. Ești proaspăt, fresh și strălucești pentru a atrage acea persoană pe care o dorești. Pune-ți inteligența la bătaie și susține-ți stilul grațios dacă vrei să faci conexiunile corecte. 

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 BALANȚĂ

Săptămâna aceasta aduce un sentiment de competiție în ceea ce privește pe cineva pe care îl dorești. Și reciproca este valabilă. Dar în acest moment este doar o tatonare amicală, deoarece ea nu a manifestat vreo atitudine mai specială față tine. Cu toate acestea, va trebui să găsești o modalitate mai diplomatică de a relaționa cu prietena ta dacă se schimbă ceva între voi. Concurența este sănătoasă – gelozia este tristă și iritantă.

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Balanță

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 SCORPION  

Ai putea să descoperi că o discuție plină de spirit duce la o acțiune decisivă în ceea ce privește relația actuală. Influxurile planetare te încurajează atât cât să îți împărtășești sincer sentimentele și să clarifici orice neînțelegere și confuzie. Astăzi ai potențialul de a trece la un nou nivel și, dacă gestionezi acest lucru, veți fi amândoi foarte mulțumiți.

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 SĂGETĂTOR 

Săptămâna este de bun augur pentru cea mai recentă relație, mai ales dacă ieși la o întâlnire în serile libere. Conversația va fi una diversă, în mare măsură, și va fi deosebit de stimulantă. Amândoi vă veți da seama că întâlnirea voastră are un mare potențial și veți fi încântați să învățați împreună ce este viața de cuplu și să încercați o varietate de activități. 

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 CAPRICORN 

Toată săptămâna vei fi abulic. Abia după amiaza vei intra cu adevărat în viață de birou. Nu pune presiune pe tine pentru a realiza ceva ce nu ai chef. Vei rămâne doar cu o mare dezamăgire. Eliberează toată agresiunea interioară sub formă de exercițiu fizic. Sporturile de grup de orice fel sunt favorizate. Există o cantitate extraordinară de frustrare în tine. Acum este momentul să o eliberezi.

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Capricorn

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 VĂRSĂTOR 

Fă-ți timp pentru a-ți organiza munca din ultimele zile. Înainte de a pune totul deoparte pentru seara, asigură-te că ai tot ceea ce ai nevoie pentru ca mâine să fie în ordine. Un pic de timp petrecut acum organizându-te îți va economisi mult timp mai târziu. Există un val de putere interioară care te ajută. Folosește această energie pentru a veni cu un nou plan de atac în ceea ce privește cariera și oamenii cu care lucrezi. 

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Vărsător

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021 PEȘTI 

Constați că există un sentiment de rivalitate între tine și partenerul tău pentru un anumit interes reciproc sau poate în cadrul cercului social pe care îl împărtășiți. Energia astrală actuală ar putea duce acest lucru într-un ton mai distractiv. Dar poate ar trebui să vă gândiți să vă uniți energiile într-un proiect semnificativ, mai degrabă, decât să încercați să vă depășiți reciproc. Acest lucru ar avea mai mult sens.

Citește integral Horoscop Minerva 24-30 mai 2021 Pești

 

 

 

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top