Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021. FECIOARĂ

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Fecioară. Este posibil să nu îți dai seama de efectul comportamentului tău asupra altor persoane. Este posibil să încerce să îți înțeleagă punctul de vedere, dar uneori se pare că vorbești într-un fel anume. Încetinește și clarifică-ți gândurile înainte de a da ordine altora. Ai o putere incredibilă. 

Este important pentru tine să ai contact cu pământul săptămâna aceasta. Suflecă-ți mânecile și murdărește-ți mâinile. Simte legătura cu el, este un pas important în manifestarea dorințelor tale. Cumpără semințe, îngrășăminte și o adăpătoare. Este o săptămână numai bună pentru a însămânța. 

Pe de altă parte, săptămâna este despre auto-îmbunătățire, care este unul dintre lucrurile tale preferate! În că de luni, în Taur este îmbulzire de planete – Soarele, Mercur, Venus, Uranus și Lilith. Ele se află în casa metafizicii și a spiritualității, încurajându-te să creezi obiective realiste atunci când vine vorba despre educație, călătorii și înțelegerea ideilor noi.

Asteroidul Vesta a revenit în direct în semnul tău. Aduce ocazia pentru autodisciplină pe măsură ce te străduiești să fii cea mai înaltă versiune a ta. Acesta este un moment minunat pentru a începe să lucrezi, pentru a stabili o rutină solidă de muncă sau pur și simplu pentru a te îngriji.

Marte în Rac, a intrat în sectorul prietenilor, a mediului social și a viitorului. În următoarele șase săptămâni, începi să manifești ceea ce dorești în viața ta. Folosește pasiunea și energia marțiană pentru a da o mână de ajutor celorlalți. Revarsă-ți asupra lumii umanitatea interioară. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Fecioară Relațional

 Poate că cineva ți-a subestimat capacitatea de a te enerva, crezând că, fiind un suflet atât de liniștit, nu vei spune nimic dacă încearcă să-ți manipuleze sentimentele. Cu toate acestea, astrele sugerează că săptămâna aceasta nu ai nicio dispoziție de care să se profite și chiar intenționezi să o demonstrezi. 

Asteroidul Vesta îți va stimula ego-ul, amintindu-ți că știi mai mult decât lași să se vadă. S-ar putea să nu fii un expert în dragoste, dar știi suficient pentru a face pe altcineva fericit.

Marte în Rac poate provoca confuzie și te poate face să dai înapoi de la ceva ce ai fost dispus să faci la începutul săptămânii. Din fericire pentru tine, a fi timid este drăguț în felul său.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Fecioară Profesional

 Vei fi extrem de frustrat de oamenii care nu dau randament la locul de muncă în timp ce tu lucrezi foarte mult. Atitudinea leneșă și nepăsătoare începe să îți pună nervii la încercare. Nu este sănătos. Concentrează-te asupra ta și nu te mai gândi la ceilalți.

Săptămâna este o totuși perioadă bună pentru tine. S-ar putea să constați că alții sunt destul de dramatici și se comportă ireal. Planuri lemari și intrigile de birou sunt la ordinea zilei. Pur și simplu faci tot posibilul. Pe de altă parte, este cel mai bun moment pentru a aplica pentru un loc de muncă. O abordare serioasă și prudentă este cea mai bună. 

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Fecioară Financiar

 Este o săptămână bună pentru a-ți planifica viitorul financiar. Analizează-ți bugetul și începe să stabilești obiectivele și aspirațiile și de câți bani va fi nevoie pentru a ajunge acolo. Îți poți îndeplini obiectivele financiare pe termen lung, dar trebuie să faci o planificare și să bugetezi cheltuielile pe termen lung pentru a ajunge acolo. 

Săptămâna aceasta cam toate problemele financiare ar trebui eliminate, oferindu-ți posibilitatea de a-ți îmbunătăți finanțele. Este momentul potrivit pentru a face investiții, pe măsură ce obții o sumă mai mare de bani. Dacă vrei să aplici pentru un împrumut la domiciliu, gen provident sau icredit, așteptă puțin. Dacă vrei să-ți cumperi o mașină nouă, fă-o săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Fecioară Sănătate

Mersul pe jos este de preferat autoturismului sau transportului public, dacă vremea o permite. Fii hotărât când vine vorba despre timpul tău, pentru că vei plăti un preț ridicat dacă ignori nevoilor personale. Câteva minute cu o ceașcă de ceai de plante în mâini este, de asemenea, un lucru bun pentru tine. Rămâi calm și centrat pe ce-ți dorești.

A dori să fii în altă parte este o rețetă pentru o dispoziția proastă! Nu contează ceea ce spui, ci mai degrabă ceea ce faci – așa că, dacă vrei să pleci, este timpul să începi să planifici viitoarea vacanță! Dar dacă ești doar frustrat, îți va servi să îți examinezi dieta și regimul de exerciții fizice. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top