Connect with us

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 FECIOARĂ. Marte te ajută să faci mai ușor bani

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Fecioară. Viața socială ar putea fi un stres în plus adăugat frământărilor tale, mai ales dacă conduci o instituție sau doar propria afacere. Prezența lui Marte în această zonă te încurajează să te conectezi și să mergi la o întâlnire în această săptămână care ar putea duce la o colaborare inspirată.

În cele din urmă, ai putea să îți ajuți un prieten care trece prin anumite dificultăți. Fă-ți timp pentru a asculta și a împărtăși experiența proprie. Ar fi utilă pentru unii dintre ei. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Fecioară Relaţional

 Te simți mai departe decât de obicei de cercul tău social. Probabil ca în această fază să existe complicații familiale, inclusiv cu frații sau copiii. Fii un vecin bun și ajută pe cineva aflat într-o stare precară. Adu iubirea în centrul atenției. Câteva neînțelegeri sau diferențe de opinie ar fi putut bloca eforturile tale. Vorbește prin intermediul lucrurilor și vei ajunge la liniștea interioară de care ai nevoie pentru a face față problemelor. Singura modalitate de a rezolva acest diferend este să recunoști că lucrurile s-au calmat și să încerci împreună să o remediați. Relația merită timp și energie.

Poate că acele conversații trecătoare cu cineva interesant au fost mai mult decât o sporovăială și atunci este momentul să duci lucrurile la nivelul următor. Cauți o conexiune mai profundă, deci mergi mai departe și continuă. Alege o pasiune care te interesează și bucurp-te de ea.

Ești un semn mutabil, așa că te descurci bine cu natura volatilă a Soarelui aflat în Gemeni. Cu toate acestea, sentimentul că „trebuie să existe mai multe de spus sau de făcut” nu va dispărea, deci este timpul să explorezi opțiunile pe care le ai.

Făcând lucruri pentru a-i ajuta pe alții, mărește șansele de a te întâlni cu alte persoane singure și de ți se propune o întâlnire. Găsirea oamenilor cu aceleași idei ca și ale tale sunt un beneficiu pentru munca de caritate.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Fecioară Profesional

 Te bucuri de o schimbare a poziției profesionale și de statut social. O evaluare recentă a muncii a inclus un raport foarte bun asupra calităților manageriale și al abilităților de leadership. Poți fi recompensat cu o majorare de salariu sau cu un bonus consistent. Bucură-te de laude dar continuă să-ți vezi de muncă. Nu este momentul să te culci pe lauri, pentru că alții depind de tine. Verifică-ți relațiile. Este posibil să ai nevoie de mai mult timp pentru cineva special ca să fii sigur că se simte apreciat și iubit.

Dacă nu ai vrut să fi în lumina reflectoarelor și ai preferat să lucrezi din spatele scenei, această fază este la sfârșit. Universul te încurajează să ieși în lumina reflectoarelor și să-ți promovezi munca, chiar dacă te simți prea modest pentru a face acest lucru. Postează pe social media, fă prezentări și împărtășeșete-ți abilitățile și cunoștințele. Acest lucru îți poate aduce adevărate beneficii.

Pune lucrurile în perspectiva, uită-te la modul în care deciziile tale se refera la consecintele cu care te confrunți în fiecare zi. O conversație prelungită multă vreme ar putea face parte din evenimentele aceastei săptămâni. Du-te direct la rădăcinile problemei. În timp ce te concentrezi asupra imaginii de ansamblu, nu uita detaliile care sunt necesare pentru a obține o imagine mai mare. Păstrează ritmul și ține prioritățile în ordine. Ai multe pe ordinea de zi, dar nu mai mult decât poți gestiona. Cu nivelul corect de organizare, vei avea suficient timp pentru toată lumea.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Fecioară Financiar

 Nu ești mulțumit să te concentrezi asupra afacerilor banale și practice, mintea ta este concentrată pe viziuni, gânduri și idealuri mai mari, dar ești deschis la extinderea bazei de cunoștințe în această săptămână. Comunicarea de la sau cu cineva de departe poate fi o parte a imaginii. Ești înclinat să filosofezi, să te gândești la imaginea de ansamblu. Ai o mulțime de angajamente și întâlniri pentru a gestiona lucrurile, așa că nu trebuie decât să te concentrezi. Sunt multe lucruri care îți vor fi servite săptămâna asta și ai destul timp ca să le înțelegei și să încerci să trăiești simțind că trebuie să le guști și să le încerci pe toate, ca să le savurezi.

Abilitățile tale executive sunt apreciate. Savurează recunoașterea și recompensele oferite, care ar putea include, cum aminteam, o majorare salarială sau o promovare. Le-ai câștigat pe drept. Fii gata să creezi noi legături cu o instituție mare sau o corporație de renume. Fii încrezător în munca ta, deoarece ai dovedit recent ce ești un adevărat lider!

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Fecioară Sănătate

Dacă te confrunți cu conflicte, acesta vor repercuta în organism. Există câteva influențe puternice, care ar putea să te determine să lucrezi sau să lucrați prea mult. Trucul este să găsești echilibrul corect și să nu te lași covârșit de stress și de neputință. Relaxarea este esențială. Fă-ți timp și pentru saună și pentru un masaj. Exercițiul fizic îndepărtează tensiunea, așa că ia-o ușor! Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top