Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 - Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Fecioară

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Fecioară. Ești gata să-i servești pe ceilalți și, în acest sens, vei dezvolta un nou sentiment al sinelui. Găsirea unei bucurii mari la serviciu și acasă dă viață un sentiment de euforie. Te simți entuziasmat de sarcinile pe care le ai, citind, informându-te pentru a avea sugestii și a face schimbări interesante. 

O conversație ar putea fi ca o gură de aer curat la începutul săptămânii, care te încurajează să gândești în afara biroului mai degrabă, decât să rămâi cu încercarea și încrederea. Fii dispus să experimentezi idei noi – nu știi niciodată unde pot conduce.

Mercur, stăpânul tău planetar, este în mers retrograd și face conjuncție cu Venus ajunsă în Săgetător, în Casa a 4-a, sectorul familiei, a discuțiilor și a gândirii și s-ar putea să te fii mai aproape de cineva. Cu cât ești mai dispus să discuți despre probleme personale, cu atât vei putea vedea că aveți mai multe în comun decât credeai. Totuși, s-ar putea să fie și faptul că ai un comportament natural și ești cu adevărat atras de celălalt. Și invers.

Totuși Mercur este retrograd, ceea ce ar putea provoca unele întârzieri. Cu toate acestea, poate fi oportunitatea perfectă pentru a elimina dezordinea și a rezolva sarcinile administrative. Asigură-te că faci o copie de siguranță a documentelor importante de pe computer pentru a evita orice neclaritate.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Fecioară Relațional. Să fii în centrul atenției te poate face să te simți epuizat emoțional acum. Pentru a depăși acest lucru,nu trebuie să faci altceva decât să fii generos. Ajungi la cineva care are nevoie de sprijinul tău. Oferă-i o îmbrățișare. Ajută-i pe ceilalți și ajută-te pe tine însuți. 

Știi ce să spui și cum să o spui pentru a-ți croi drumul în timpul conjuncției Mercur-Venus la mijlocul săptămânii. Și acea manieră seducătoare nici măcar nu face rău!

Mercur este retrograd, pentru ultima oară în Scorpion, cerându-ți să derulezi și să analizezi ce s-a întâmplat în ultimele câteva săptămâni. Dacă datorezi cuiva scuze, acum este momentul să o faci.

Luna în originalul Vărsător în weekend, îți oferă motive să îți stabilești niște obiective romantice pe termen lung – cu cât este mai mare perioada, cu atât mai bine. Când ai atenția concentrată pe ceva, foarte puțini îți pot sta în cale.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Fecioară Profesional. Săptămâna trecută a avut loc o schimbare planetară semnificativă, Soarele a intrat în Scorpion ceea ce a dat un nou ton carierei tale pentru următoarele patru săptămâni. Cheia pentru tine în această perioadă este să fii sensibil la propriile sentimente și dorințe emoționale. Realizează schimbările care reflectă aceste sentimente.

Ar putea fi o perioadă de mare dramatism. Fii cât mai profesionist. Unii oameni nu uită dacă i-ai rănit. Evită orice scuză pentru a nu escalada conflictelor. Ți-ai putea face un adevărat diserviciu dacă te-ai concentra pe ceea ce nu este corect. Creează puncte de discuție cu clienții sau clienții te vor ajuta să te controlezi mai bine. Este un moment ideal pentru orice fel de amestec social pentru a-ți îmbunătăți interesele de afaceri sau de carieră.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Fecioară Financiar. Respiri o viață nouă în ceva pentru care ți-ai pierdut interesul de ceva timp, o mare parte din energia ta se deplasează în această direcție. De fapt, s-ar putea să te bucuri de o pauză norocoasă, care face să se întâmple în realitate, de această dată. Asigură-te că fluxul de bani rămâne constant, distribuindu-l cu atenție. Atenție că ai putea vede imaginea ta financiară în culori trandafirii, ceea ce nu este bine.

Poate fi o oportunitate de schimbare a conexiunii dacă o vezi ca atare. Artele și lucrările caritabile te atrag săptămâna aceasta. Prin mediere sau ceva timp pentru tine, poți găsi noi perspective profesionale și spirituale. Fă-ți timp să reacționezi prin gândurile tale, deoarece s-ar putea să te confrunți cu o pierdere sau o criză care ține de sănătate. Fă din bunăstrea personală un accent și unele dintre problemele financiare care te preocupă se vor rezolva singure.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Fecioară Sănătate. S-ar putea să-ți fie greu să te fprțezi să te descurci zilnic sau să te ții de dieta aleasă. S-ar putea să fii dornic să atingi niște obiective mari, dar dacă nu ești foarte ferm pe tine poți renunța și implicit, la ispită. Secretul pentru a rămâne pe această cale este să folosești puterea imaginației pentru a te ajuta să atingi nivelul dorit de sănătate. Imaginează-te așa cum vrei să fii!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top