Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Fecioară - Lucrurile se schimba

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Fecioară – Lucrurile se schimba

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Fecioară. O schimbare de rang profesional este probabilă, sub forma unei creșteri sau a unei promovări. Te bucuri de recunoaștere pentru toată munca recentă. Cineva aflat într-o poziție de autoritate a observat talentul și dăruirea pentru profesia ta. O revizuire de atitudine sau o evaluare profesională îți va fi favorabilă. Dacă te-ai simțit frustrat de lipsa evoluției unei  legături romantice sau a unui proiect de creție, săptămâna viitoare poate fi începutul unei etape mai bune. Pluto tranzitează Casa a 5-a, sectorul de agrement, după mai multe luni demers retrograd, arată că poți trece printr-o schimbare de poziție. Lucrurile pot începe să își schimbe drumul în următoarele săptămâni.

Mercur, stăpânul tău planetar, este de joi în Casa a 3-a, în sectorul comunicării, ceea ce te-ar putea transforma în detectiv. Dacă există ceva ce dorești să afli sau nu înțelegeți ceva cu adevărat este pentru că nu îți lași nicio clipă de respiro pentru a face acest lucru. Dar cercetările pot merge bine în acest moment.

Pe măsură ce Marte este în Casa a 2-a, în zona banilor câștigați din muncă proprie, unde va sta șase săptămâni, poate fi un moment excelent pentru a te face atent la facturile care le ai de plătit precum și la alte cheltuieli. Vei simți cum beneficiile vor fi actualizate.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Fecioară Relațional

Săptămâna aceasta, nu te grăbești să faci vreo conexiune. A trecut ceva timp de când nu te-ai mai văzut cu sora ta așa că organizează o cină pentru a aduce împreună un grup de persoane dragi sau invită-i la un spectacol unde să vă simțiți bine. Fă-ți timp pentru nevoile partenerului tău, deoarece acestea ar putea fi îngrijorat pentru familia lui și simte nevoia să vorbească cu tine despre aceste lucrurile. 

Partea sentimentală se poticnește sub influența opoziției Venus-Uranus. Motivațiile cuiva pot fi epuizate, dar este mai bine să te știi în siguranță decât să îți pară rău.

Marte nu se prea simte bine în Balanță și s-ar putea să simți tensiunea între tine și o persoană aflată la prima întâlnire. Nu poți forța chimia, ea este sau nu este.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Fecioară – Lucrurile se schimba Profesional

 Cineva va avea o idee care ți se va părea nerealistă, dar după o examinare mai atentă, îți dai seama că îți este bună pentru ce vrei să faci așa că ai să o pui în practică. Când ai îndoieli, mai bine să ai o abordare mai creativă. Există destulă înțelepciune care se regăsește în fantezie.

Ești îndrăgostit de programe, planuri și strategii. Cu cât poți petrece mai mult timp rezolvând problemele pe hârtie, cu atât vei fi mai fericit. Acest lucru este excelent atât timp cât ajungi să le și implementezi. Dacă folosești acest lucru ca pe o modalitate de a evita confruntarea directă cu problemele de muncă, vei pierde. Activitatea din zona de muncă sugerează că s-ar putea să îți sabotezi succesul la un anumit nivel. Reflectează la acest lucru și află de ce.

Horoscop Minerva 7 – 13 octombrie Fecioară – Lucrurile se schimba Financiar

 Aspectele afectează Casa a 9-a, a învățării, a călătoriilor și a legii, arătând că este un moment bun pentru a vă adăuga ceva nou la setul de abilități pe care le ai. De asemenea, poți constata că procesele fianciare pot fi benefice cei de rând, dacă ai avut un dezacord cu cineva. Între timp, tratează-i pe alții așa cum ai vrea să fii tratat tu.

Echilibrarea bugetului personal sau plata unor facturi ar fi o mișcare inteligentă. Calitățile de conducere sunt solicitante, așa că vorbește și împărtășește câteva idei pe care abia aștepți să le discuți. Fii generos dacă o rudă sau un vecin vine la tine cerându-ți ajutor financiar.

Anticipezi o revenire financiară în această săptămână. Poate fi, de fapt, una fericită, cum ar fi o mașină nouă sau renunțarea la un birou. Unele planuri se încheie acum, spre mulțumirea ta. Micile lucruri din viață contribuie la fericirea generală.

Sănătate. Faci din acest moment unul în care gătitul acasă înseamnă o adevărată renaștere. Nu numai că este mai ieftin și mai sănătos decât să mănânci pe unde apuci, dar este și cel mai bun mod de a te asigura că poți să controlezi aportul de calorii, grăsimi, zahăr și aditivi. Toată lumea merită un mic tratament din când în când. Dacă ai de gând să mănânci acel desert delicios, măcar bucură-te de el!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top