Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 - Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie FECIOARĂ. Câștiguri mari pe toate planurile

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie FECIOARĂ. Atragi atenția colegilor și a conducerii care apreciază abilitățile tale manageriale și de conducere. Săptămâna va lărgi viziunea asupra existenței tale. Faci noi conexiuni și colaborezi la proiecte. Ești în stare să dai rezoluții pe termen lung și să stai lângă ei. Puterea și hotărârea de a rămâne sunt lucruri excelente care îți servesc bine pe multe fronturi, atât personal cât și profesional. Lucrează acum pentru relațiile din viața ta atât la noile conexiuni, cât și la prieteniile de lungă durată. Poți câștiga perspective mai mari, profunzime și claritate. Câștigi și oferi încredere celor din viața ta.

Cu Venus și Soarele care se deplasează prin sectorul cel mai de sus al temei natale, arată că săptămânile viitoare sunt excelente pentru a te face remarca de lume. Și cu un aspect pozitiv la începutul săptămânii, ai sprijinul familiei, pe măsură ce duci mai departe, obiectivele și ambițiile.

În plus, cu un Jupiter care face pătrat cu Neptun, ai putea fi prea optimist cu privire la ceva când ar fi mai bine să adopți o perspectivă mai realistă. Să tatonezi drumul este o idee înainte de a începe ce vrei să faci.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie FECIOARĂ Relaţional

În viața socială se petrec multe în această săptămână, unele activități sunt o plăcere, iar altele provoacă conflicte. Deși există un potențial crescut pentru romantism, este posibil să nu te vezi la față cu ceilalți și acest lucru ar putea duce la stagnarea unei idei sau a unui proiect de familie. S-ar putea să ai mai multe șanse să ajungi la un acord atunci când aspectele proaste se atenuează în următoarele zece zile.

Este momentul să privești în tine. Acest lucru îți va lărgi orizonturile. Mergi spre cei apropiați și dragi cu iubire și căldură. Este timpul să iei anumite decizii pe termen lung care îți vor afecta viața sentimentală și cariera.

Cu luna în Capricorn, la începutul săptămânii, este firesc să ai o abordare practică a iubirii. Bunul simț îți va spune cel mai mult despre ceea ce trebuie să știi în domeniu.

Energia determinată de opoziția Marte – Saturn de mai târziu nu te va lăsa să renunți la o situație sentimentală pe care ai dorit-o de mult timp. Renunțarea nu este o opțiune când vine vorba despre romantism.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie FECIOARĂ Profesional

 Păstrați în permanență hârtie și un pix pe aproape. Idei cu privire la viitorul tău vor veni atunci când te aștepți cel mai puțin. Ține-ți ochii deschiși. Cineva pe care îl întâlnești la cumpărături fiind,  poate avea soluția pe care o cauți.

Dorința de recunoaștere este probabil foarte puternică. Poți reacționa prost dacă nu te simți apreciat. Încearcă să rămâi optimist. Fă tot ce poți mai bine pentru a-i trata pe alții cum ți-ai dori să fii tu tratat. Obți puterea prin detalii delicate. Urmărește cu atenție aspectele financiare legate de locul de muncă. Rețeaua de colegi pot aduce contacte importante care să te ajute să îțioerientezi cariera într-o direcție mai bună.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie FECIOARĂ Financiar

Acum este momentul să îți extinzi orizonturile financiare. Vei deveni curând o versiune nouă și mai bună a ta, bucurându-te de entuziasm în ce privește propria existență. Dă o mână de ajutor celor care au nevoie. Pregătește-te să iei o decizie financiară mare și să te folosești de ea. Determinarea ta este una dintre cele mai bune valori ale tale. Lucrează pentru a menține relațiile personale și profesionale la o anumită cotă.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie FECIOARĂ Sănătate

 Orice te supără, ar trebui să reiei de la capăt ca să vezi unde ai greșit. S-ar putea să fi nevoit să mergi la medicul de familie pentru o perioadă mai lungă de timp dacă te confrunți cu probleme serioase de sănătate. Ce este mai rău însă, pare să se fi terminat, dar ai nevoie de timp ca să te recuperezi. Dacă ai o sănătate bună, te vei simți și mai energic. Există probabilitatea unor accidente minore dacă nu ești atent.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top