Connect with us
Marte retrograd! Semnele zodiacale care vor fi lovite din plin

Horoscop Minerva

Marte retrograd! Semnele zodiacale care vor fi lovite din plin

Marte este retrograd și acest evenment impactează direct majoritatea zodiilor. Iată care vor fi cele mai afectate zodii odată cu începutul acestui fenomen. Totul se schimbă de astăzi până în data de 14 noiembrie 2020, așa că aveți mai grijă! Desigur, unii nativi vor avea parte chiar de o perioadă mai bună, însă trebuie să acorde atenție maximă detaliilor.

Marte retrograd impactează toate zodiile

Berbec

Întrucât Marte este stăpânul semnului tău și retrograd în acesta îi poți să-i simți cel mai bine influența. Va trebui să fii conștient în această perioadă și să fii atent la ocaziile pe care le ai.  Adesea, este posibil să fii nevoit să acționezi în forță și să ai tupeu pentru a obține ceea ce vrei. Totuși, energia lui Marte îți oferi mai multe lecții decât crezi. Ei bine, cu energie, puterea își va face loc în viața ta. Astfel, vei deveni parte a multor proiecte noi în perioada următoare. Cu toate acestea, pot exista conflicte generate de comportamentul tău impulsiv.

Răbdarea va fi cheia în toată perioada. În general, această retrogradare va fi norocoasă pentru tine deoarece pune accent pe cariera și pe viața personală. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă la propria energie și să o folosești cu înțelepciune atunci când se pune problema de câștiguri sau de aprofundarea unei relații.

Taur

Ție îți place totul dar această retrogradare, în semnul vecin, aduce și un soi de apăsare sufletească care va pune presiune asupra ta. Marte retrograd va pune accent pe carieră și o va duce la un nou nivel. Te vei elibera de obstacole și blocaje și îți vi îndeplini toate sarcinile. În plus, îți oferă șansa să începi ceva nou și să accesezi noi oportunități. Pot exista noi colaborări care se vor aprecia ce faci și vor fi de partea ta. 

Toată experiența obositoare din trecut se va transforma în exotism, deoarece poți avea șansa să călătorești mult. Poate fi un moment perfect pentru a explora o cultură străină. Pentru tine, aceste lucruri înseamnă calm și liniște. 

Gemeni

În măsura în care astrologia spune despre Gemenii că sunt semn dublu, unul sus și altul în jos, te va face doar să fii mai puternic. Cu toate acestea, fii atent la câteva detalii pe care doar tu trebuie ă le vezi. Dacă ai planifica un concediu în prealabil, ar trebui să reprogramezi până după revenirea lui Marte în mers direct deoarece există pericolul unui accident rutier, e drept minor, dar tot accient se numește. Pentru a evita risculeste mai bine să îți ei măsuri suplimentare de precauție.

Fiind un semn de aer și dublu, cum spuneam, acest lucru poate face să ai o natură diferită față de ceilalți. De aceea este bine să fii atent deoarece se pot ivi unele dificultăți cu care să te confrunți pentru a-ți gestiona viața personală și profesională. Pentru a înțelege ce se întâmplă, petrece ceva timp meditând. Așa vei rezolva totul.

Rac

Pentru voi, Marte retrograd aduce efecte asupra carierei și finanțelor. Va trebui să ai grijă mai ales la sectorul financiar. Pot fi unele întârzieri în plăți și sosirea unor bani pe care îi aștepți de ceva timp. Cu toate acestea, în cele din urmă, obstacolele vor fi eliminate. În plus, această perioadă este pentru tine și un test de anduranță.

Va trebui să iei decizii cum ar fi alegerea între relația personală și cea profesională. Nu trebuie să faci altceva decât să stabișețti prioritățile. Atenție, este vorba despre decizii pe termen lung și nu doar de câteva soluții temporare.

Leu

Similar cu celalte semne de foc, și pentru tine retrogradarea lui Marte va aduce provocări care țin de evaluare. Va trebui să îți reevaluezi atât viața profesională cît și relațiile personale. Pot exista unele certuri între tine și partenera/ul ta/tău în această perioadă.

De obicei, nu ești de genul de persoană care să trăiască cu suspiciuni. Cu toate acestea, retrogradarea ar putea-o face aț că eu îți propun să tragi adânc aer în piept și să te relaxezi. Posibil să răcești, probabil aerul condiționat, dar nu te va stoarce de productivitate. Te poți aventura într-o escapadă romantică dacă apare cineva. Totul este să nu fii căsătorit, că nu te văd pe unde scoți pârleala!

Fecioară

Cochetul și elegantul tuturor semnelor poți avea o perioadă grea în timpul retrogradării, deoarece va fi afectată casa stilului de viață, inclusiv a sănătății. În plus, acest lucru poate avea un ușor impact asupra muncii. Astfel, că trebuie să fii atent. Ai obiceiul de a face ore suplimentare dacă trebuie. În această perioadă, ți-aș sugera să încerci să rezolvi acest aspect. Odată cu aceasta însă, o anumită energie romantică ar putea mișca ceva în viața ta dacă ești singur.

Acesta va sparge barierele defectelor personale și te va ajuta să riști. Energia dinamică te-ar duce atât de departe încât mai repede decât crezi vei începe să te întrebi, ce se întâmplă. Cu toate acestea pregătește-te pentru niște nopți fierbinți. 

Retrogradarea lui Marte aduce bucurii mari pentru Balanțe

Balanță

Mai mult sau mai puțin, retrogradarea lui Marte îți va aduce bucurii neașteptate. Cu toate acestea, trebuie să fii atent și să îți reevaluezi emoțiile. Pe măsură ce împărtășești o parte corectă a sentimentelor cu familia și cu partenerul tău, asigură-te că îți controlezi atitudinea față de ei. Chiar dacă ești o personalitate foarte caldă, îți pierzi calmul uneori. În plus, o aventură din trecut reapare pe negândite și va trebui să faci ceva, nu te gândi că lucrurile se vor rezolva de la sine. Va trebui să fii foarte tranșant dacă nu vrei probleme cu familia. 

Vor fi mari provocări în fața ta, mai ales în ceea ce privește relația. Pentru că ești o persoană foarte domestică, energia lui Marte, te va ajta să faci față problemelor. Dar ține minte, totul depinde de tine. 

Scorpion

Retrogradarea primului tău stăpân, va afecta Casa familiei. Fiind primul stăpân al semnului tău aș spune să fii pregătit pentru unele schimbări majore și puternice. Deși poți întâmpina unele blocaje parteneriale, pot exista unele dificultăți și conflicte chiar cu familia. Pentru a evita disputele, încearcă să rămâi calm și să asculți ce spun și cei de acasă.

Pe de altă parte, vei fi extrem de provocator dar ușor de condus. În ce privește viața profesională, vei rezolva rapid problemele. Nu va fi nevoie de multe eforturi pentru a-ți reorganiza rutina zilnică. Vei petrece destul timp cu familia. Uneori, lucrurile însă pot părea că te-au luat pe nepregătite, dar în cele din urmă, le vei face față.

Săgetător

Pentru Săgetătorii, planeta Marte este o planetă a valorizării, așa că Marte te va provoca să calci accelarația. Va trebui să fii atent indiferent de drumurile pe care le faci deoarece și la tine există ghinion de accidente. Pe cât posibil, evită călătoriile lungi în această perioadă. 

De asemenea, dacă ești elev sau student, va trebui să fii foarte atent, nu de alta de comunicarea și modul în care o faci poate duce la dispute. Așa că cel mai bun lucru este să eviți discuțiile în contradictoriu. Nu vei face decât să creezi tensiuni. 

Cu toate acestea vei simți și gustul aventurii. Nu te ambala ci ia-o ușor dacă vrei o relație serioasă. În plus, pot exista șanse de câștiguri financiare. Tot ce trebuie să faci este să aștepți oportunitatea potrivită și să apeși pe butonul de start.

Capricorn

Pentru tine, Marte retrograd înseamnă amestecarea în viața financiară. În această perioadă, pot apărea unele sume din diferite părți.

Dar, în același timp este posibil să întâmpini probleme cum ar fi întârzierea unor plății sau dificultăți în respectarea unor plăți. Evită să faci investiții în acest timp. Tu care ști un om cumpătat și echilibrat, nu renunța la planificărea cheltuielilor bugetare inteligente.

De asemenea, pot exista unele mici dispute familiale. Trebuie să le tratezi inteligent și nu agresiv. În cele din urmă, puterea ta interioară te va conduce spre câștigarea liniștii interioare. 

Vin și clipe grele pentru Vărsători

Vărsător

Tu va trebui să te pregătește pentru momente dificile în această perioadă. Retrogradarea lui Marte va aduce o perioadă de stres și agresivitate. De nenumărate ori, veți simți furie și veți lua decizii pripite. De asemenea, ai putea spune cuvinte pe care niciodată nu le spui și nici nu le gândești, dar acum o vei face și le-ai putea regreta mai târziu. Astfel, pentru a evita toate acestea trebuie să fii calm și să te relaxezi. În caz contrar, vei avea parte doar tensiuni nedorite.

Pe de altă parte, mintea ta va solicita o concentrarea puternică. Ești un comunicator excelent, dar va trebui totuși să fii atent la ceea ce spui, mai ales la serviciu. Încearcă să te odihnești cât mai mult. Excesul vieții sociale te obosește. 

Pești

Pentru tine, retrogradarea va aduce ocazii de a te bucura un timp de îmbunătățire a sănătății. Activități precum meditația, mersul pe jos, te va ajuta să faci față stresului cotidian. Deoarece dinamismul lui Marte este prea mult pentru tine, practică meditația pentru a-ți păstra subconștientul calm.

Cu toate acestea va trebui să acorzii o atenție suplimentară sănătății. Inclusiv celei profesionale. Către finalul retrogradării, sfârșitul lunii octombrie și începutul lui noiembrie, stresul poate face să te simți copleșit, să sari adesea calul din cauza nervilor, iar singura soluție este să te tratezi cu….răbdare sau să canalizezi aceste pulsiuni în ceva constructiv – artă, citit, mișcare, scris. 

Pot exista unele ciocniri. Există câteva lucruri pe care le tocmai ce le-ai spus și ai generat reacții. Înainte de a se agrava, încearcă să dai înapoi, numai așa relațiile sociale te vor ajuta să faci minunat în această perioadă. Prietenii și familia te vor ajuta să faci față stresului. Cu puțin ajutor spiritual, poți face mult bine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top