Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Leu

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Leu. O persoană specială din viața ta poate avea probleme cu colegii de serviciu. Nu o/îl consola. Este puțin probabil ca partenera ta/tău să dorească un umăr pe care să plângă, mai de grabă sunt necesare soluții. Dacă nu ai, fii doar un bun ascultător. Pe de altă parte este important să ieșiți și să faceți mișcare. Dacă vremea este bună, faceți o plimbare lungă. Dacă nu, urmați un curs de exerciții online. O sa vă simțiți mai bine.

Există o lună în Rac, sâmbătă și duminică, în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute. Ea poate să aducă lumină asupra unei probleme cheie. Sentimentele pot fi foarte evidente, așa că evită să faci mișcări impulsive. S-ar putea să ai tendința de a reacționa exagerat sau chiar de a dori să pleci pentru a calma emoțiile care se adună.

Cu toate acestea, te vei elibera stând de vorbă cu un prieten de încredere sau, probabil, găsești o cale de a lăsa emoțiile să curgă. Oricare dintre aceste alegeri te pot face să te simți mai bine.

Venus va părăsi Racul pe 6 septembrie pentru semnul tău dar în același timp va face opoziție cu Saturn din Casa a 7-a, a relațiilor așa că s-ar putea să simți și nevoia să te retragi, mai ales dacă ai fost foarte ocupat, să te gândești și să alegi calea de urmat. 

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Relațional Leu

 Brusc simți nevoia să iei la mână cărțile de vizită și să le răsfoiești sau te cauți printre fotografii vechi care întăresc o amintire pe care o ai de foarte mult în minte. O persoană din trecut te poate face să regândești motivul pentru care ați încheiat relația. S-ar putea să fie timpul să vă întâlniți din nou și să vedeți dacă s-a schimbat ceva sau s-ar putea schimba în viitor.

Luna din Gemeni, de joi, pare să îți ia o parte din deschidere, dar o înlocuiește cu o perspectivă blândă și plină de compasiune. Ceea ce pierzi în încredere, câștigi în empatie.

Trigonul dintre Soarele în Fecioară și Uranus din Taur, aduce o răsucire responsabilă asupra unor știri sau incidente tulburătoare. Alegerea de a acționa calm atunci când cineva încearcă clar să te supere este foarte bună și matură.

Mercur este de acum în Balanță oferind conversațiilor tale o fluiditate aparte și un flux de idei ușor. Ești primul dispus spre un compromis, ceea ce este o opțiune binevenită pentru a argumenta ce anume vrei de la relația în sine.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Profesional Leu

Ești un jucător de echipă. Nu întârzia cu documentele solicitate. Ai energie și ar trebui să fii optimist. Este norocos să călătorești și să te antrenezi pentru a-ți îmbunătăți cariera. Mijlocul săptămânii poate fi stresant sau poate aduce cereri suplimentare din partea șefilor. Nu este vina ta. Este timpul să încetinești și să examinezi cu atenție ce ai făcut deja și ce a urma să faci în continuare. Ai răbdare în fața întârzierilor sau a criticilor.

Starea generală de spirit este puternică și practică, dar abordarea va fi eficientă numai dacă ești dispus să îți asumi un rol de conducere. Adu ideile tale în prim-plan în loc să le lași să se piardă. Aceasta este cheia succesului.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Financiar Leu

Este posibilă o mărire de salariu sau o promovare. Alții, în special superiorii, au remarcat munca din ultimele zile. Eforturile tale au fost evaluate favorabil. Bucură-te de recompensele care ți se oferă acum. Folosește cu înțelepciune orice venit suplimentar. Echilibrarea bugetului personal sau plata unor facturi la timp este o mișcare inteligentă. Calitățile tale de lider sunt solicitate, așa că vorbește și împărtășește câteva idei pe care aștepți să le exprimi de ceva timp. Fii cât se poate de generos dacă o rudă sau un vecin vine la tine cu nevoia de asistență emoțională sau financiară.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Sănătate Leu

Al șaselea simț ar putea să nu te ajute săptămâna aceasta. Poate că trebuie să îți iei o zi liberă pentru a-ți reîncărca bateriile, lucru pe care nu îl faci suficient! Îți sugerez să te gândești mai mult la sănătatea ta. Ai nevoie de un teren solid sub picioare, care te ține împământat și îți ia greutatea de pe umeri. A niște întinderi lungi în casă imediat după sculare îți va ușura corpul și îți va oferi hrana pe care nu o ai atât de des. Se recomandă să mânci ceva mai consistent săptămâna asta.

Horoscop Minerva 7-13  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top