Connect with us
Minerva anunță prima eclipsă de anul acesta: A fi sau a nu fi

Horoscop Minerva

Minerva anunță prima eclipsă de anul acesta: A fi sau a nu fi

Pe 26 mai, are loc prima Eclipsă totală de Lună, de anul acesta, vizibilă pe teritoriul Asiei, Australiei, estul Pacificului și coasta de est a Statelor Unite. Pentru România, ea va avea loc la ora 14:19, ora Bucureștiului.

Eclipsa va avea loc pe axa 9 – 3, Gemeni – Sgetător. Propriu-zis ea va avea loc în Casa a 9-a, casă de spiritualitate, dar și o casă a contractelor internaționale, a comerțului exterior, a drumurilor lungi și a credinței, a studiilor academice și a ideilor filosofice.

Posibil să asităm la o reorganizare a tot ce înseamnă Minister de Justiție, sistem judiciar, instanțe, sitemul de promulgare a legilor și decretelor, a regulamentelor și standardelor.

Ce se întâmplă la eclipsa din 26 mai

Va aduce sub lupă lumea diplomatică, dreptul internațional, ambasadele și ambasadorii, vor fi luate în discuție măsuri care vizează imigranții și oficiile de imigrări, poliția de frontieră și frontierele internaționale, comunicațiile internaționale și transportul străinilor.

De asemenea, am putea asista la reformularea a tot ce înseamnă idee de import și export, comerț exterior, vamă, extinderea comerțului cu străinătatea.

Vor fi puse sub lupă congrese și seminarii internaționale în condiții de pandemie, decizii luate în pandemie, decizii care îi vor aduce pe guvernanți în contradicție cu masa largă de oameni, dar și expunderi de idei a unor experți de înaltă cultură, universități, profesori și oameni de știință, religia.
Pot pleca în neființă personalități marcante sau auzim de separarea unor cupluri considerate cele mai solide.

Posibil, vorbind de Casa a 9-a și de editare, lumea să se întoarcă la citit și să înflorească publicațiile științifice și filosofice, religioase cu o susținere masivă din partea populaței a credinței, a forțelor spirituale din comunitățile de credincioși, din biserici și din mânăstiri prin reprezentanții acestora.

Cercetarea științifică și tehnologia de cercetare precum și invențiile ar putea cunoaște o nouă formulă de susținere. Crește conștientiinzare socială, diseminarea informației și a propagandei. De asemenea, turismul ar putea să-și reintre treptat în drepturi.

Soarele conjunct cu Nodul Nord pe axa Mijlocul Cerului – Fundul Cerului în opoziție cu Luna conjunctă cu Nodul Sud, poate sugera o explozie de reformulări la nivel național, mai ales dacă ne gândim că Nodul Sud este depozitarul talentelor și capabiității de a pune în valoare ceea ce aminteam mai sus.

Efectele eclipsei, văzute de astrologul Minerva

Totul are loc pe fondul unui Trigon din care două palnete în semne de foc – energie, intuiție, dinamism, strategie, organizare, renaștere. Luna este în Săgetător la 2 gr 38, Neptun în Pești la 22 gr 37 și Chiron în Berbec la 11 gr 53, care leagă Casele 1 – identitate națională, Casa a 6-a- cei care muncesc, atitudinea față de muncă și rutina de organizare, munca de fiecare zi, este vorba despre munca propriu-zisă și nu despre carieră, muncitorii și angajații, dar și epidemiile și deciziile Ministerului Sănătății și sindicatele – și Casa a 9-a, despre care am vorbit mai sus.

Pluto în tranzit, este focarul unui trigon minor între conjuncția Soare – Lună în tranzit și conjuncția Chiron natal – Neptun tranzit. Posibil să intre în fabricație mondială mult așteptatul vaccin care a trecut testul efectelor secundare.

Vezi și: Horoscop luna mai 2021 – Minerva. Previziuni pentru toate zodiile

La o privire mai atentă, vedem că eclipsa aduce un model planetar de tip Zmeu. Acesta descre o configurație din care fac parte cel puțin patru planete, două în opoziție – Soarele și Luna, două, Chiron și Neptun, aflate în sextil cu Soarele – și în trigon cu Luna.

Configurația este foarte utilă când se pune problema ascensiuni profesionale sau a unei promovări. A ieși în evidență talentul unor oameni pentru relații publice, deoarece aspectele implicate fac posibile transferurile prin complementaritatea dintre oameni. Când aspectul se formează în tranzit el poate reprezenta un moment social de anvergură.

Sugerează putere, talente de negociator, capacitatea de a rezolva conflicte și provocări, talentul pentru diplomație și resurse umane.
Acționează intens și puternic, dar cu putere armonizată interior – exterior, cu echilibru și presupune căi noi de urmat. Adesea se dezvoltă talente și abilități care conduc spre realizare personală prin spirit vizionar.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top