Connect with us
Horoscop ora 5: 16 aprilie 2021. Cea mai norocoasă zi pentru o zodie

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 16 aprilie 2021. Cea mai norocoasă zi pentru o zodie

Horoscopul ora 5, 16 aprilie aduce noroc mare pentru zodia Săgetător. Acest horoscop este bazat pe numerologie și vine în completarea horoscopului zilnic. Iată ce ți-au pregătit astrele și care este cifra ta norocoasă de astăzi.

BERBEC

Ai o zi foarte bună pe plan financiar. Se arată cîștiguri consistente chiar de la începutul zilei, însă nu te lăsa păcălit! s-ar putea să pierzi pe alte părți.

NUMĂRUL ZILEI: 1

TAUR

Ești foarte norocos astăzi și primești vești bune. Ai totuși o dezamăgire care nu te va lăsa să te bucuri complet de ceea ce ți se întamplă.

NUMĂRUL ZILEI: 4

GEMENI

Un prieten îți spune câteva lucruri într-un mdo foarte direct și s-ar putea să nu preiei mesajul cu prea multă deschidere. Ai grijă!

NUMĂRUL ZILEI: 8

RAC

Astăzi faci mai mulți pași înapoi. Nu ești deloc în apele tale și alegi să te retragi din anumtie situații controversate.

NUMĂRUL ZILEI: 11

LEU

Vești rele nu se mai termină azi, ar fi bine să te liniștești și să iei totul așa cum vine, să faci pași mărunți.

NUMĂRUL ZILEI: 9

FECIOARĂ

Vei avea o zi bună! Te simți optimist și reușești să reiei niște proiecte mai vechi pe care le-ai abandonat din timpsă de timp și inspirație.

NUMĂRUL ZILEI: 5

BALANȚĂ

Începi să ai parte de ceva câșgtiguri și te simți mai bine, mai liniștit. Poate că vei achita din datorii sau chiar vei face economii importante din aceste venituri.

NUMĂRUL ZILEI: 6

SCORPION

Nu ești prea bine din punct de vedere al sănătății. Ar trebui să faci mai multă mișcare și să bei mai multă apă. Ai nevoie de ceva nou în viața ta.

NUMĂRUL ZILEI: 3

SĂGETĂTOR

Banii vin la tine! Îi atragi ca un magnet și vei reuși să îți duci la îndeplinire toate planurile de astăzi sau vei face chiar mai mult.

NUMĂRUL ZILEI: 5

CAPRICORN

O propunere importantă te va pune în impas. Nu știic e să alegi dar nu ar trebui să iei o decizie pripită, așa că ia-ți tot timpul necesar.

NUMĂRUL ZILEI:2

VĂRSĂTOR

Nici azi nu ai o zi excelentă. Poate că te refaci după o perioadă mai dificilă și trebuie să mergi înainte cu pași mărunți.

NUMĂRUL ZILEI:11

PEȘTI

Dragostea familiei îți dă putere să treci peste orice obstacol. Pui mare preț pe acest lucru astăzi.

NUMĂRUL ZILEI: 9

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top