Connect with us
Horoscop ora 5 18 aprilie 2021. Ce zodii găsesc fericirea

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 18 aprilie 2021. Ce zodii găsesc fericirea

Cifra zilei de duminică este 9. Ce înseamnă cifra 9? În astrologie numărul 9 îi este asociat Fecioarei, zodie în care predomină meticulozitatea, analiza și chiar puterile vindecătoare, dar și critica exagerată, uneori dusă la extrem. În schimb, în Tarot de exemplu 9 este asociat cărţii numită „Ermitul” – a 9-a carte, un caracter solitar, care controlează perfect elementul “pământ” și nu numai, omul din spate care este de fiecare dată la locul și timpul potrivit. În cazul celor care au ca număr de destin 9, ceea ce se întâmplă uneori, lucrurile sunt direcționate în sens evolutiv pentru persoana în cauză, chiar dacă toată viața lor este una de sacrificiu, de dăruire, de compasiune, mergându- se pe principiul „cu cât dau mai mult, cu atât primesc mai mult”.

Așadar, ce influență are asupra previziunilor pentru ziua de duminică?

Horoscop ora 5: 18 aprilie 2021. Cifra zilei aduce surprize

Puterea dată de 9 este coborâtă în materie și manifestată prin trup și aură este o formă de energie foarte amplă de altfel, însă este dispusă și aplicată conform voinței și disciplinei fiecăruia.

Numărul norocos al zilei: 3

Berbec

Azi s-ar putea să fiți ocupat la locul de muncă, ceea ce vă poate obosi și s-ar putea să nu vă puteți petrece timpul cu familia. s-ar putea să vă creați o rețea în străinătate. ar trebui să fiți prudent în ceea ce privește investițiile. Nativii la locul de muncă, pot obține o promovare.

Taur

Astăzi, situația este sub control acum. Este posibil ca destinul să vă însoțească în ceea ce privește câștigurile în afaceri. Este posibil să primiți unele recompense pentru munca dvs. grea. Poate fi un moment bun pentru a relua proiectele amânate. Vă puteți aștepta la călătorii religioase pașnice. De asemenea, este posibil să plănuiți să donați o sumă de bani pentru orice loc religios sau pentru o organizație de caritate.

Numărul norocos al zilei: 8

Gemeni

Astăzi s-ar putea să vă puteți controla cheltuielile pe lucruri fără valoare . Este posibil să planificați să investiți capital în afaceri. Este posibil să vă investiți economiile în unele proiecte imobiliare, ceea ce vă va spori sănătatea financiară în viitorul apropiat. Este posibil să fiți politicos cu ceilalți. S-ar putea să vă puteți concentra pe afacerile casnice, dar soțul/soția dvs. se va supăra sau va avea unele probleme de sănătate.

Numărul norocos al zilei: 2

Rac

Astăzi ,Luna nu se află într-o poziție bună, este posibil să aveți probleme de sănătate. S-ar putea să vă confruntați cu pierderi în afaceri sau în investiții. Se recomandă să nu investiți în afaceri. Câștigurile dvs. se vor transforma în pierderi, așa că vi se recomandă să nu mai faceți investiții în obiecte fără valoare. Ar trebui să evitați să vă implicați în controverse, altfel vă va trage în jos în mod negativ.

Numărul norocos al zilei: 11

Leu

Sunteți binecuvântat de Lună astăzi, vă puteți aștepta să primiți vești bune în ceea ce privește profesia . Viața domestică este posibil să fie în plin avânt de bucurie. Sunteți sfătuit să evitați să vă certați pe subiecte fără valoare. Excesul de entuziasm vă poate pune la încercare răbdarea. Puteți lua decizii importante în ceea ce privește realizarea de investiții în domeniul imobiliar. Studenții vor fi concentrați în studiile lor.

Numărul norocos al zilei: 9

Fecioară

Veți simți o oarecare plictiseală, dar cumva este posibil să vă întoarceți la muncă. Este posibil să acordați o atenție sporită studiilor copiilor. Este posibil să fiți în poziție de învingător în fața dușmanilor și adversarilor. Investitorii vor fi atenți în timp ce iau decizii dificile. Cei care caută un loc de muncă ar putea găsi un loc de muncă potrivit.

Numărul norocos al zilei: 3

Balanță

Astăzi este posibil să găsiți vibrații negative în jurul vostru, ceea ce vă poate face nefericit, ar trebui să evitați să faceți investiții pe bunuri fără valoare. Este posibil să observați că prietenii s-ar putea să nu vă sprijine astăzi. Așa că nu ar trebui să așteptați mai mult de la ei pentru ajutor, altfel vă poate supăra și mai mult. Ar trebui să luați decizii independente astăzi.

Numărul norocos al zilei: 7

Scorpion

Astăzi s-ar putea să vă simțiți plictisit, s-ar putea să vă confruntați cu obstacole pe frontul muncii. Ar trebui să vă păstrați răbdarea în a face investiții. Deciziile rapide în afaceri nu sunt recomandabile astăzi. Este posibil să cheltuiți bani în lucruri fără valoare, ceea ce vă poate face familia nefericită.

Numărul norocos al zilei: 3

Citește și: Calendar ortodox 18 aprilie 2021. Tradiția Bisericii ne îndeamnă să ne amintim astăzi de Sfânta Maria Egipteanca

Săgetător

Astăzi, munca grea ar putea fi răsplătită în termeni de succes. Este posibil să plănuiți să plecați într-o scurtă vizită legată de muncă. Subordonații dvs. vă pot sprijini în punerea în aplicare a planurilor dvs. de afaceri. Adversarii dvs. ar putea să vă laude munca grea. este posibil să auziți vești bune în ceea ce privește frații.

Numărul norocos al zilei: 9

Capricorn

Astăzi este posibil să aveți o bună vitalitate și forță interioară. Este posibil să aveți șanse să faceți planuri bune și să le puneți în aplicare eficient – ați putea citi cu atenție documentele înainte de a pune o semnătură. Din cauza entuziasmului exagerat, este posibil să investiți un anumit capital în afacerile de familie.

Numărul norocos al zilei: 5

Vărsător

Astăzi nu este o zi bună din cauza anxietății și a neliniștii. S-ar putea să vă pierdeți timpul prețios în îndeplinirea unor sarcini inutile. Ați putea plănui să vizitați un loc religios pentru a vă căuta liniștea sufletească. Este posibil să primiți un sfat de la cei mai în vârstă, care vă poate arăta o direcție pentru a gestiona situația dezordonată.

Numărul norocos al zilei: 11


Pești

Astăzi, la o reuniune socială , vă veți restabili rețeaua de relații, ceea ce va face să vă oferiți beneficii în viitorul apropiat. Nativii legați de farmec , artă, modă vor plănui să facă ceva nou în ceea ce privește profesia lor. Studenții vor avea performanțe mai bune astăzi în ceea ce privește studiul. Persoanele îndrăgostite se vor bucura de momente fericite.

Numărul norocos al zilei: 1

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top