Connect with us
Horoscop ora 5: 2 februarie 2021. Mesajul ascuns al astrelor pentru zodia ta

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 2 februarie 2021. Mesajul ascuns al astrelor pentru zodia ta

Horoscop ora 5: 2 februarie 2021. Zodia care primește avertismentul astrelor. Cifra zilei este 8!

Această zi va aduce și bune, dar și rele pentru fiecare zodie în parte. E o zi a echilibrului și a schimbării.

Berbec

Discutiile cu familia nu sunt tocmai placute, pentru ca nu reusiti sa cadeti de acord asupra unui subiect. Mare atentie la persoanele care par mult prea dragute. Ar putea avea ganduri ascunse.

Numărul norocos al zilei este 3

Taur

Marte trezeste in tine sentimente despre care nu stiai nimic. Esti foarte romantic si deschis catre activitati pe care pana acum le contestai categoric.

Numărul norocos al zilei este 8

Gemeni

Se anunta cateva tensiuni intre tine si cineva care are zodia semn de apa. Asa ca fii atent la orice pas, pentru ca poti supara foarte tare pe cineva. Important este ca pana seara totul se rezolva.

Numărul norocos al zilei este 1

Rac

Iti vine o idee inedita si originala, care o sa te aduca in postura de lider al grupului tau. Seara o sa iei parte la o activitate care o sa te relaxeze.

Numărul norocos al zilei este 7

Leu

Esti foarte multumit de felul in care evolueaza lucrurile si continui pe drumul pe care ai inceput sa mergi. Ajutorul de care o sa ai parte te surprinde, pentru ca vine de unde nu te asteptai.

Numărul norocos al zilei este 4

Fecioara

Pui in aplicare un plan foarte eficient care va ajuta foarte mult compania pentru care lucrezi. Daca firma este a ta, atunci poti chiar sa iesi in oras pentru a sarbatori.

Numărul norocos al zilei este 2

Balanta

Esti pus in fata unor responsabilitati care par destul de mari, dar care vor aduce dupa ele si unele avantaje. Asa ca analizeaza bine oferta pe care o primesti.

Numărul norocos al zilei este 8

Scorpion

Un gest laudabil ii va face pe cei din jur sa isi reanalizeze parerea pe care o aveau despre tine. Si tu esti multumit de ceea ce ai facut.

Numărul norocos al zilei este 11

Sagetator

Nativii in sagetator intra intr-o perioada buna pentru calatorii. Asa ca nu ar strica sa iti iei cateva zile libere si sa pleci departe de tot.

Numărul norocos al zilei este 3

Capricorn

Fa mai mult sport sau plimba-te mai mult. O sa iti faca bine, pentru ca ai de luat decizii importante pe care trebuie sa le iei abia dupa ce analizezi foarte bine informatiile de care dispui.

Numărul norocos al zilei este 9

Varsator

Nu iti seta obiective greu de atins daca stii ca nu esti dispus sa faci sacrificii mari. Mai bine fa pasi mici, dar siguri si doar asa te asiguri ca o sa termini totul la timp.

Numărul norocos al zilei este 11

Pesti

Incepi saptamana cu dreptul, dar nu te astepta la minuni, ci doar la ceea ce trebuia sa se intample. Si la birou, dar si acasa o sa ai parte de cateva reusite.

Numărul norocos al zilei este 4

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top