Horoscop ora 5: 20 ianuarie 2021. Cifra norocoasă a zilei e 4

20.01.2021
Horoscop ora 5: 20 ianuarie 2021. Cifra norocoasă a zilei e 4

Horoscop ora 5: 20 ianuarie 2021. Cifra norocoasă a zilei e 4. Află care sunt previziunile pentru zodia ta pentru miercuri!

Berbec

Te atrage pericolul. Asta este clar. Unde este o situatie primejdioasa acolo esti si tu. Setea de adrenaliza o sa iti fie satisfacuta astazi.

Numărul norocos a zilei: 9

Taur

O dorinta cel putin ciudata a partenerului de viata te pune pe ganduri, dar pana la urma o sa intelegi ce se intampla si o sa il ajuti sa obtina ceea ce vrea.

Numărul norocos a zilei: 1

Gemeni

Rutina de la locul de munca te plictiseste si vrei ceva nou. Nu este nevoie sa schimbi slujba, pentru ca ti se face o propunere pentru o colaborare extra-job.

Numărul norocos a zilei: 11

Rac

Te intelegi foarte bine cu superiorii din punct de vedere ierarhic si tocmai de aceea iti permiti sa propui un mic targ. Acestia vor accepta cu zambetul pe buze.

Numărul norocos a zilei: 6

Leu

Primesti unda verde pentru o idee la care lucrezi de mai mult timp. Esti foarte fericit si mandru de ceea ce ai facut pana acum, dar ai si emotii pentru ceea ce urmeaza.

Numărul norocos a zilei: 1

Fecioara

Primesti o invitatie la un eveniment festiv, dar nu esti foarte entuziasmat, deoarece partea financiara nu este ceva cu care sa te poti lauda in aceasta luna.

Numărul norocos a zilei: 8

Balanta

Organizezi o intalnire cu vechi colegi si te incanta ceea ce afli despre vietile lor. Te umpli cu energie pozitiva si o sa te simti foarte bine pe parcursul serii.

Numărul norocos a zilei: 7

Scorpion

O persoana care te admira iti spune asta intr-o forma care te pune pe ganduri. Nu esti sigur daca intelegi ceea ce trebuie, asa ca alegi sa faci un pas in spate si sa o lasi sa faca urmatorul pas.

Numărul norocos a zilei: 3

Sagetator

Ai un secret pe care nu vrei il impartasesti cu nimeni, dar toti vor observa ca esti mult mai fericit in ultimele zile si vor banui ca ti se intampla ceva minunat din punct de vedere personal.

Numărul norocos a zilei: 1

Capricorn

O parte din economii poate sa fie cheltuita dupa cum doresti zilele acestea, pentru ca meriti sa te rasfeti. Poate fi vorba despre o achizitie pe care ti-o doresti de multa vreme.

Numărul norocos a zilei: 4

Varsator

Este o zi plina de echilibru pentru tine. Ai invatat sa pui o bariera intre viata sentimentala si cea profesionala si acum stii cum sa actionezi. O sa ai mai mult timp pentru propria persoana.

Numărul norocos a zilei: 8

Pesti

Te eliberezi de o povara. De multa vreme vrei sa discuti un subiect sensibil cu un amic si acum iti faci curaj. Te vei bucura foarte mult cand vei realiza ca ti-ai facut griji degeaba.

Numărul norocos a zilei: 11

Horoscop ora 5: 20 ianuarie 2021. Cifra norocoasă a zilei e 4