Connect with us
Horoscop ora 5: 24 mai 2021. Cifra zilei aduce tensiuni și provocări noi

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 24 mai 2021. Cifra zilei aduce tensiuni și provocări noi

Horoscop ora 5: 24 mai 2021. Veștile bune nu sunt astăzi în prim plan, așa că ne așteaptă o zi ușor tensionată, plină de provocări cărora trebuie să le facefață. Cu toate acestea pot apărea și momente plăcute, mici surprize care să ne destindă și să ne scoată dn rutină.

Cifra zilei de astăzi este 7 și aduce protecție divină pentru anumite zodii, dar și probleme pentru restul. Mare atențe la cum reacționezi pe parcursul acestei zile!

Horoscop ora 5: 24 mai Berbec

Privești spre viitor cu un soi de nerăbdare și entuziasm, cu elan și chef de actiune, pentru că ceea ce se prefigurează la orizont, în fața ochilor tai, sună foarte bine.

Cifra norocoasă: 1

Horoscop ora 5: 24 mai Taur

Ai ajuns la finalul unui proiect colectiv sau de contract de colaborare, dar e posibilă și separarea de un prieten sau o persoană care a jucat un rol important iî inima ta o perioada.

Cifra norocoasă: 4

Horoscop ora 5: 24 mai Gemeni

Poți fi un exemplu de corectitudine și legalitate altfel decât prin pedepse sau predici dure. Arată cum sa se comporte prin ceea ce faci tu însuți!

Cifra norocoasă: 8

Horoscop ora 5: 24 mai Rac

Nu poti sta pe loc pana nu duci la capat misiunea pe care ți-ai sumat-o pentru binele tuturor. Le-ai promis candva ceva și acum ai șansa să duci la îndeplinire acel vis.

Cifra norocoasă: 1

Horoscop ora 5: 24 mai Leu

Cu cât stai si chibzuiesti mai bine situația în care te afli, fără a te grabi sa dai un răspuns rapid, cu atat cresc șansele de a face cea mai bună alegere. Ar fi bine sa iți iei suficient timp de gândire.

Cifra norocoasă: 9

Horoscop ora 5: 24 mai  Fecioară

Nu crede tot ce ţi se promite azi, mai ales dacă e vorba de câştiguri în bani sau favoruri în avantajul tău, pentru că nu va ieşi chiar aşa cum ţi se spune.

Cifra norocoasă: 11

Horoscop ora 5: 24 mai Balanță

Esti inconjurat de multe figuri feminine care au diverse roluri în treburile tale. Exista una care te stimulează, te încurajează să te implici mai mult intr-un proiect interesant.

Cifra norocoasă: 2

Horoscop ora 5: 24 mai Scorpion

Nu te grabi sa renunti, poate mai exista o cale de iesire din impas, iar solutia poate sosi de la persoane mult mai dinamice si mai optimiste decat tine.

Cifra norocoasă: 3

Horoscop ora 5: 24 mai  Săgetător

Anturajul nu prea iți este de folos, de parcă ai fi nimerit printre oameni la fel de demoralizati ca și tine. Fă un efort sa lupti cu plictiseala!

Cifra norocoasă: 5

Horoscop ora 5: 24 mai Capricorn

N-ar fi rau sa-i asculti si pe cei dragi înainte de a te ridica pentru ideile tale, pentru că adevarul ar putea fi undeva la mijloc, dar dacă fiecare se încapatanează doar pe ideea lui, nu se va putea ajunge la un dialog constructiv.

Cifra norocoasă: 6

Horoscop ora 5: 24 mai Vărsător

Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui iti oferi azi serviciile, ca nu cumva sa fie vorba de niste profitori mincinosi care se bucura de tot ceea ce faci, iar la final isi asuma ei toate creditele, uitand chiar sa-ti si multumeasca pentru rolul jucat de tine.

Cifra norocoasă: 3

Horoscop ora 5: 24 mai Pești

Cineva are nevoie de tine si nu stie cum sa te abordeze, dar tu simti ca nu stie ce e de facut intr-o anumita situatie si incerci, prin exemplu personal, sa-i oferi o solutie.

Cifra norocoasă: 11

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top