Connect with us
Horoscop ora 5: 25 decembrie. Ce aduce ziua de Crăciun pentru zodii, numerologie

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 25 decembrie. Ce aduce ziua de Crăciun pentru zodii, numerologie

Horoscop ora 5 25 decembrie. Interpretarea numerolgica datei de 25 decembrie. Ce se va întâmpla, de Crăciun, pentru fiecare zodie. Cifra zilei este 5, care provoacă dezechilibre și schimbări.

BERBEC

Vei avea parte de liniște și bucurie de sărbători. Ziua poate fi destul de plictisitoare, dar e exact de ce aveai nevoie după o lună încărcată. Numărul norocos a zilei: 2

TAUR

Ai chef de distracție și ești pus pe șotii. Luminezi orice încăpere în care intri și îi binedispui pe cei din jurul tău. Numărul norocos a zilei: 8

RAC

Te trezești încă o dimineață cu o surpriză colosală. Aceasta poate fi și plăcută și neplăcută, rămâne de văzut. Cert este că va trebui să gestionezi o situație nouă. Numărul norocos a zilei: 5.

LEU

Pierderi financiare mari chiar în ziua de Crăciun. Această zi, riști să fii păgubit, să pierzi o sumă importantă sau un contract mare care ți-ar fi asigurat câștiguri. Numărul norocos a zilei: 11

FECIOARĂ

Dacă ai parte de vizite în această zi, ai grijă la discuțiile în contradictoriu. Mai bine lași de la tine, pentru a atenua orice conflict. Numărul norocos a zilei: 6.

Citește și: Horoscop 25 decembrie 2020. Ce surprize are Moș Crăciun pentru fiecare zodie

BALANȚĂ

Vine o schimbare majoră în viața ta. Vei primi o veste excelentă, poate despre venirea unui copil pe lume, o cerere în căsătorie, sau altă veste similară. Ai o zi excelentă. Numărul norocos a zilei: 5.

SCORPION

Un eveniment major o să îți umple inima de bucurie. Ești entuziasmat și fericit, iar până la finalul săptămânii vei avea parte doar de energii bune. Numărul norocos a zilei: 8.

SĂGETĂTOR

O surpriză neplăcută îți cam ruinează toate pregătirile de Crăciun. Dar nu trebuie să disperi, ci doar să te bucuri de clipele frumoase cu cei dragi. Numărul norocos a zilei: 1.

CAPRICORN

Ești mai creativ ca niciodată și vrei să te implici în orice aspect artistic: vei cânta, vei picta, vei desena. Numărul norocos a zilei: 2.

VĂRSĂTOR

Un prieten îți va demonstra cât de important este să ai oameni dragi alături, oferindu-ți ajutorul. Acest lucru îți va lumina ziua. Numărul norocos a zilei: 4.

PEȘTI

Ai o zi foarte plină și agitată. Vei cunoaște persoane noi care vor aduce o energie aparte în viața ta. Ești un norocos. Numărul norocos a zilei: 3

Acesta a fost horoscopul de la 5. O zi extraordinară și sărbători cu bine tuturor!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top