Connect with us

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5, 26 februarie, leii câștigă tot

Horoscop ora 5 din 26 februarie 2021. Cifra zilei este 6 și aduce câștiguri pentru zodia leu. Prezentăm în continuare previziunile realizate la ora 5 pentru fiecare nativ în parte.

Horoscopul de la 5 este realizat din punct de vedere numerologic, iar cifra 5 este cifra anului 2021.

Cifra 6 este cifra zilei de 26 februarie și aduce bogăție și abundență.

Horoscop ora 5 pentru toate zodiile

În continuare îți prezint Horoscopul de la 5 pentru fiecare zodie, inclusiv numărul norocos al zilei.

Berbec

Cineva îți face avansuri și nu știi dacă să răspunzi pozitiv sau negativ, căci nu știi foarte bine ce-ți dorești. Gândește-te bine.

Numărul norocos al zilei 2

Taur

Te tot întrebi cum ți-ar fi mai bine: să continui să ai o viață agitată sau să încerci să îți găsești liniștea. Nu știi prea bine ce îți dorești de la viitor și ai nevoie să te gândești.

Numărul norocos al zilRac3

Gemeni

Te înțelegi foarte bine cu toți cei din jur, în special cu prietenii tăi. Ei îți dovesdesc în aceste momente că îți sunt alaturi!

Numărul norocos al zilei 7

Rac

Vrei să faci o schimbare majoră în stilul tau de viață și te apuci de sport sau mănânci mai sănătos, ori renunți la un viciu. Nu te lăsa atras de lene și ține-te de demersul tău.

Numărul norocos al zilei 11

Leu

Ai o zi minunată în care astrele îți surâd. Vine un mare noroc la bani, câștigi din senin sume bune, care îți asigura plata unor datorii sau cheltuieli.

Numărul norocos al zilei 1

Fecioară

Nu te-ai fi gândit că vei trece prin astfel de momente, însă ai o zi foarte grea, în care ești implicat în tot felul de conflicte. Ai nevoie de liniște.

Numărul norocos al zilei 7

Balanță

Te arunci într-un proiect mai mare și mai greu decât poți duce. Te trezești în tot felul de situații complicate și anevoioase. Cu răbdare, le vei depăși.

Numărul norocos al zilei 3

Scorpion

Câștigi o sumă importantă de bani și ești foarte fericit, căci te va ajuta să o iei de la zero. Ești un norocos care are șansa de a porni pe un nou drum.

Numărul norocos al zilei 9

Săgetător

Te pregătești pentru un nou început în viața ta, fie că este vorba despre o nouă școală, loc de muncă sau chiar o relație. Analizezi atent toate opțiunile.

Numărul norocos al zilei 5

Capricorn

Ai un partener de viață care te susține orice ar fi, iar acest lucru te face să fii extrem de încrezător. Lumea e la picioarele tale!

Numărul norocos al zilei 4

Vărsător

Ai o zi bună pe plan financiar, reușind să faci anumite achiziții importante pentru locuința ta. Vei investi în obiecte speciale.

Numărul norocos al zilei 6

Pești

Ai o zi bună și calmă, perfectă după perioada agitată prin care ai trecut. Ai grijă de sănătatea ta!

Numărul norocos al zilei 8

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top