Connect with us
Horoscop ora 5: 28 mai 2021. Mare noroc pe plan financiar

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 28 mai 2021. Mare noroc pe plan financiar

Horoscop ora 5: 28 mai 2021. Cifra zilei de astăzi este 2 și aduce în prim plan familia Este ziua perfectă pentru a petrecere timp de calitate cu cei dragi sau pentru a rezolva probleme legate de cei apropiați, care te macină de multă vreme.

BERBEC

Răbdarea nu este punctul tău forte astăzi, dar ai putea faceun efort dacă vrei să eviți conflictele. Ești în pericol să intri în situații extrem de tensionate, dar care nu te privesc direct. Ai mare girj cum gestionezi totul.

Cifra norocoasă a zilei: 7

TAUR

Persoana iubită nu are un comportament care să fie pe placul tău și asta te scoate din pepeni. Nu ar strica să încerci să discuți deschis despre ceea ce te deranjează.

Cifra norocoasă a zilei: 4

GEMENI

Ziua de astăzi îți poate aduce o sumă mare de bani, lucru care te va ajuta să scapi de mai multe probleme. Ai totuși grijă la felul ăn care îi gestionezi, pentru că ai putea pierde la fel de ușor!

Cifra norocoasă a zilei: 11

RAC

Ai protecție divină astăzi și se pare că toate îți merg ca pe roate. La locul de muncă apare o poziție care își surâde și vei face tot posibilul să o obții cât mai rapid. Se pare că ai toate șansele!

Cifra norocoasă a zilei: 3

LEU

Nu te simți prea bine și cei din jur vor observa asta cu ușurință. Te frământă ceva și nu poți deloc să îți pui ordine în gânduri, așa că ai face bine să te izolezi puțin și să te liniștești. Nu este o zi propice pentru socializare.

Cifra norocoasă a zilei: 4

FECIOARĂ

Te așteaptă o surpriză, o veste mare pe care ți-o dă cineva drag și care te va binedispune enorm. Poate fi legat ceva d eun prieten drag sau chiar de un membru mai îndepărtat din familie.

Cifra norocoasă a zilei: 2

BALANȚĂ

Nu are rost să te frămânți atât de mult pentru ceea ce spun ceilalți despre tine. Astăzi tinzi să le dai prea multă importanță cârcotașilor și asta îți poate aduce o stare foarte proastă. Remediază problema fără să stai pe gânduri!

Cifra norocoasă a zilei: 7

SCORPION

Ai nevoie de o nouă atitudine în raport cu banii. Nu mai fi aât de temător, ci dă-ți o șansă să faci ceva ce nu ai încercat până acum. S-ar putea ca totul să iasă mult mai bine decât visai.

Cifra norocoasă a zilei: 8

SĂGETĂTOR

Din păcate tu nu stai prea bine cu banii și grijile te copleșeșc în ultima perioadă. Limpezește-ți puțin mintea și lasă universul să își facă treaba.

Cifra norocoasă a zilei: 9

CAPRICORN

Vei ieși din impas cu singuranță dacă îți asculți instinctul. Ești într-un punt al vieții în care nu îți găsești calea, dar agitația nu te va ajuta să revii pe drumul cel bun.

Cifra norocoasă a zilei: 9

VĂRSĂTOR

Te așteaptă un weekend plin de vești bune. Este posibil să pleci într-o drumeție sau să primești o invitație la niște prieteni dragi.

Cifra norocoasă a zilei: 1

PEȘTI

Te așteaptă un drum lung care te va ajuta să înțelegi ce vrei de la viață. Ai timp pentru tine, să decizi ce vei să faci mai departe și care este ținta ta de fapt.

Cifra norocoasă a zilei: 6

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top