Connect with us
Horoscop ora 5: 28 martie 2021. Ultima zi a săptămânii vine cu noi surprize

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 28 martie 2021. Ultima zi a săptămânii vine cu noi surprize

Horoscop ora 5 28 martie 2021, cifra destinului de mâine este 7. Cifra 7 aduce noi surprize pentru toate zodiile. Unii nativi din zodiac ar putea avea momente de tensune extremă, în timp ce alții

Horoscop ora 5 – 28 martie 2021

BERBEC: Nu te simți confortabil în preajma unei anumite persoane din cerul tău. Nu știi în cine să mai ai încredere și te simți debusolat. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR: Astăzi nu ai o zi prea bună pe plan sentimental. Partenerul de cuplu pare să nu te înțeleagă deloc.. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Ai parte de o aventură total neașteptată. O persoană dragă te duce într-un loc deosebit, la care nici nu visai.. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC: Fii foarte atent la persoanele din jurul tău. chiar cei mai apropiați ar putea fi trădători. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU: Te simți bine cu tine însuți și asta se vede de la distanță. Ețti într-o formă de zile mari și ai face bine să mergi pe acest drum.. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Astăzi ai protecție divină și nimic nu pare să te atingă în vreun fel.. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ: Nu ești chiar pe picioarele tale azi și ai nevoie de ajutor, mai ales la un protect important pe care trebuie să îl finalizezi. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION: Azi câștigi o sumă mare de bani, însă va trebui să fii foarte atent și la cheltuieli. Ai tendința să strici toți banii rapid. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Ești în sfârșit bine și soarele a răsărit pe strada ta. Fii totuși rpecaut în relațiile de prietenie. Numărul norocos al zilei: 11.

CAPRICORN: Ai nevoie de o mare schimbare la locul de muncă, unde au apărut în ultima vreme cam multe tensiuni și probleme. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR: Se încheie astăzi un capitol important din viața ta și trebuie să îți vezi de drum chiar dacă nu te simțeai pregătit să renunți. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI: Persoana iubită îți este în sfârșit alături, după o perioadă în care nu prea ați fost pe aceeași lungime de undă.. Numărul norocos al zilei: 6.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top