Connect with us
Horoscop ora 5 3 martie 2021. Numerologia anunță cifra zilei 11

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 3 martie 2021. Numerologia anunță cifra zilei 11

Horoscop ora 5 pentru ziua de 3 martie. Numărul zilei este 11 și aduce mai mult echilibru în viața zodiilor.

Berbec

Poți afla anumite secrete ce vor deveni asul tău din mânecă. Nu te teme să comunici! Cei din jur sunt azi ca o carte deschisă pentru tine.

Numărul norocos al zilei este 3

Taur

Ai extrem de multă energie și nimic nu va reuși să te doboare, pentru că ai plănuit foarte bine fiecare mișcare.

Numărul norocos al zilei este 2

Gemeni

O să încerci să lași de de la tine în conflictul cu un prieten, altfel o să ajungeți să vă certați și nu merită. Îți pregătești în tăcere retragerea.

Numărul norocos al zilei este 7

Rac

Ai făcut o impresie foarte bună într-un nou proiect, dar trebuie să te ții de treaba. Altfel, nu se anunță vremuri prea bune. Urmează zile foarte agitate.

Numărul norocos al zilei este 6

Leu

Cineva dă cu piciorul unei șanse, dar tu remarci imediat oportunitatea legi o relație pentru o nouă colaborare. Vei fi omul potrivit la momentul potrivit.

Numărul norocos al zilei este 3

Fecioară

Colaborezi cu un om pe care nu il consideri foarte cinstit si pe care vrei sa il faci sa renunte singur la proiect. Totusi, nu te preta la lucruri josnice, pentru ca nu te caracterizeaza si risti sa strici prietenii vechi.

Numărul norocos al zilei este 9

Balanță

Dimineata va fi foarte linistita, iar la amiaza primesti cateva vesti. Mare parte dintre aceste vor fi buna, dar este si o informatie care te nelinisteste si care are legatura cu un viitor proiect.

Numărul norocos al zilei este 1

Scorpion

Esti foarte orgolios si nu renunti la un lucru doar pentru ca ai impresia ca cineva sta la panda pentru a-l obtine. Iti pui imaginatia la incercare si o sa iasa ceva bun.

Numărul norocos al zilei este 4

Săgetător

Soarele te face ceva mai calm fata de ultimele zile. Se adunasera destul de multe probleme si aveai impresia ca oamenii din jur au ceva personal cu tine.

Numărul norocos al zilei este 5

Capricorn

Rabdarea ta atinge limitele maxime si iei o hotarare pentru a rezolva situatia tensionata. Pana seara apele se vor linisti si iti vei putea vedea linistit de drum.

Numărul norocos al zilei este

Vărsător

Esti pus in fata unui nou inceput, dar pe care nu esti sigur cum trebuie sa il interpretezi. Pe de-o parte, ai vrea sa incepi in forta, dar pe de alta parte te gandesti sa faci lucrurile incet pentru a nu rata nimic. Te afli intr-un impas.

Numărul norocos al zilei este 3

Pești

Esti interesat de niste activitati intelectuale si planuiesti sa te intalnesti cu niste persoane care activeaza intr-un domeniu nou pentru tine, dar care te intereseaza destul de mult.

Numărul norocos al zilei este 11

Acesta a fost horoscopul orei 5. O zi frumoasa tuturor!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top