Connect with us

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 8 martie 2021. Cifra norocului 7 aduce influență mistică

Horoscopul de la ora 5 aduce noi vești pentru zodii. Conform numerologiei, cifra zilei de 8 martie 2021 este 7. Această cifră are influențe mistice și aduce energii speciale în viața zodiilor. Care sunt cele mai importante aspecte ale zilei, află în continaure.

Horoscop ora 5 pentru 8 martie

La ora 5, mișcările planetei influențează întreaga zi. Previziunile de azi sunt importante pentru a determina parcursul urmatoarelor ora.

Horoscop Berbec

Gusturile tale impecabile sunt apreciate de cei din jur și ți se cere sfatul tot mai des. Astăzi, o figură pe care o respecți îți va arăta aprecierea și vei fi în al nouălea cer.

Numărul norocos al zilei: 9

Horoscop Taur

Nu ești pregătit, însă te lua prin surprindere o mare schimbare în viața ta. Ceva la serviciu sau personal, cert este că vei fi pus în fața unui nou drum la care nu te-ai fi gândit vreodată. Stai liniștit, e calea cea bună pentru tine!

Numărul norocos al zilei: 11

Horoscop Gemeni

Continuă ceea ce ai făcut până acum, căci ești pe drumul cel bun! Ai luat deja niște decizii care te ajută să îți urmezi scopurile, dar nu te opri! Mai ai mult de muncă până cand să realizezi ce îți dorești.

Numărul norocos al zilei: 8

Horoscop Rac

O figură importantă din familie îți dă un sfat la care te gândești toată ziua. Vrei să te revanșezi cumva pentru cineva care ți-a făcut un bine, simți nevoia să îți arăți recunoștința.

Numărul norocos al zilei: 1

Horoscop Leu

Este o zi foarte grea pe plan profesional, simți că stai la serviciu mai mult decât acasă. E adevărat că perioada care urmează e stresantă, însă roadele tuturor eforturilor vor fi dulci.

Numărul norocos al zilei: 7

Horoscop Fecioară

Într-un moment de sinceritate arunci vorbe grele. Ai vrea să le retragi, însă răul e deja făcut. Dacă nu poți rezolva situația asta, măcar poți să înveți o lecție importantă. Gândește-te bine înainte de a vorbi!

Numărul norocos al zilei: 3

Horoscop ora 5 Balanță

Parcă totul merge prost, de la cele mai banale lucruri, la situații cu adevarat importante. Întârzii, te accidentezi, uiți lucruri sau evenimente, este o zi încâlcită.

Numărul norocos al zilei: 5

Citește și: MESAJE DE 8 MARTIE 2021 pentru mama, iubita, sotie, bunica, profesoara, soacra, colege, toate femeile

Horoscop Scorpion

Te simți nedreptățit într-o situație și lupți pentru a-ți demonstra argumentele. E posibil să pierzi în cadrul discuției, așa că nu îți irosi toată energia pe ceva efemer. Tratează situația cu răbdare.

Numărul norocos al zilei: 11

Horoscop Săgetător

Un sărut, o atingere, o privire furată. Semenele unei noi romanțe. Dacă nu ai un partener, se înfiripă ceva nou cu o persoană din anturaj. Ce început frumos de relație!

Numărul norocos al zilei: 7

Horoscop Capricorn

Interviuri, acte și birocrație. Ai o zi încărcată la muncă și ajungi acasă frânt de oboseală. Partenerul tău de viață are grijă să te relaxezi și îți arată că te apreciază.

Numărul norocos al zilei: 5

Horoscop Vărsător

De ce să nu mergi direct să obții ce crezi că ți se cuvinte! Nu mai aștepta de pe marginea terenului și intră să lupți pentru drepturile tale. Ești pe val, iar astrele te sprijină!

Numărul norocos al zilei: 2

Horoscop Pești

Trăiești în armonie cu tine și cu tot ce este în jurul tău, iar totul este roz și frumos. Din păcate, cineva îți va strica energia bună, însă nu trebuie să-i permiți! Rămâi calm și detașat!

Numărul norocos al zilei: 9

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top