Horoscop ora 5:1 martie 2021. Început de primăvară cu abundență

01.03.2021
Horoscop ora 5:1 martie 2021. Început de primăvară cu abundență

Horoscop ora 5: 1 martie 2021. Cifra zilei este 2 și semnifică echilibrul, stabilitatea și liniștea. Va urma o săptămână excelentă pentru majoritatea zodiilor. Vezic e te așteaptă la început de martie.

Horoscop ora 5: 1 martie 2021. Vești excelente pentru zodii

Iată ce ți-au pregătit astrele,  în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec

Ai o zi foarte probastă din păcate. Nimic nu se leagă și la locul de muncă apar numai probleme. Încearcă să te detașezi puțin.

Numărul norocos al zilei 3

Taur

Te simți foarte bine, ai chef de viață și de muncă și vei avea un început de săptămână excelent.

Numărul norocos al zilei: 2

Gemeni

Nu ai prea mult chef  astăzi și vei încerca să te sustragi mai rapid de la muncă. Ai nevoie să te recuperezi după weekendul care tocmai a trecut.

Numărul norocos al zilei 9

Rac

Astăzi primești o sumă de bani pe care o aștepți de multă vreme și astfel îți vei mai achita din datorii. Te vei simți mult mai bine după asta.

Numărul norocos al zilei 8

Leu

Nu ești în apele tale și te simși foarte obosit, poate chiar apar probleme de sănătate astăzi. Un control la medic nu ți-ar strica.

Numărul norocos al zilei 1

Fecioară

Primăvara vine cu vești bune pentru tine. Ești în formă, te simți foarte energic și duci la îndeplinire foarte multe planuri vechi.

Numărul norocos al zilei 7

Balanță

În sfârșit te afli în echilibru și vei lua numai decizii înțelepte astăzi. Este una dintre zilele tale de glorie.

Numărul norocos al zilei 2

Scorpion

Partenerul de viață nu prea te înțelege și acest lucru te frustrează și crează tensiuni, certuri și discuții foarte aprinse. Fii mai calm!

Numărul norocos al zilei 8

Săgetător

Ai șansa vieții tale azi! Este o zi foarte norocoasă în care ai oportunitatea de a acționa în sfârșit în direcția potrivită.

Numărul norocos al zilei 11

Capricorn

Vin și vremuri mai bune pentru tine, chiar dacă acumt e simși obosit și dezamăgit. Nu uita că după furtună apare întotdeauna soarele.

Numărul norocos al zilei 7

Vărsător

Ești ușor dezechilibrat pe plan sentimental. O persoană nouă ți-a apărut în cale și nu îți mai poția lua gândul de la ea în zilele care urmează.

Numărul norocos al zilei 6

Pești

Dragostea te poartă pe drumuri toată ziua, iar la final ești cam obosit. Cu toate acestea ai o zi excelentp și te simți plin de viață.

Numărul norocos al zilei 8